Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra Juventus F.C.
Max 5-3-2 D Tactiek NT+1 Prova
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
63.9 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


14e minuut.
Fox passt de bal met de wreef. Mazak geeft de bal voor. Darnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Šabani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Karikas geeft de bal voor. Fox heeft problemen om de bal te vangen. Fox geeft een hoge lob. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Søgaard met een sublieme pass. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş onderschept slim de pass. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Juventus F.C. 1:0

31e minuut.
Buluş kopt de bal weg. Pannarale is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filocomo. Filocomo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Fox geeft een lange en hoge pass. Tartarelli kopt de bal weg. Daar is Gruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cămătaru kan de bal niet met de borst controleren. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Juventus F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 35%, Juventus F.C. 65%.
Stella Azzurra - Juventus F.C. 2:0

47e minuut.
Vicentino onderschept slim de pass. Vicentino geeft de bal voor. Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Juventus F.C. 3:0

56e minuut.
Daar is Naelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen met een sublieme pass. Naelson is nu in balbezit. Naelson geeft een lange en hoge pass. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mazak neemt vlug de vrije trap. Karikas rent richting de bal. Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Juventus F.C. 4:0

70e minuut.
Søgaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sępek komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bayer onderschept slim de pass. Bayer probeert naar een medespeler te passen. Vicentino probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Kiupel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba geeft een lange en hoge pass. Roosjen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vornicu onderschept slim de pass. Šabani geeft de bal voor. Buluş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek draait met de bal, schiet en ... Šabani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 43%, Juventus F.C. 57%.
Stella Azzurra - Juventus F.C. 4:0