Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc givemesugars
532_1 Tactiek prova
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Hałgas passt de bal met de wreef. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - givemesugars 1:0

8e minuut.
Trabucchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Oscar springt en kopt de bal. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i pipponi fc - givemesugars 1:1

9e minuut.
Oscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas begaat een overtreding. Oscar raakt geblesseerd tijdens het duel. Korutürk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando geeft de bal voor. Oscar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mark bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando verovert de bal door een tackle van achteren. Zangrando met een sublieme pass. Oscar is nu in balbezit. Oscar draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka met een sublieme pass. Viana speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sükösd geeft de bal voor. Hałgas is nu in balbezit. Trabucchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hałgas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hałgas kan niet meer verder spelen. M`Berebe komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Gelsomini kopt de bal weg. Violini heeft problemen om de bal te vangen. Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka geeft de bal voor. M`Berebe krijgt zijn hoofd ertegen. Zullo bokst de bal weg.

33e minuut.
M`Berebe is nu in balbezit. Viana is nu in balbezit. Viana passt de bal zonder na te denken. Lepojević rent richting de bal. Lepojević schiet op doel. Zullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Celiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana geeft een hoge lob. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - givemesugars 2:1

41e minuut.
Violini passt de bal in één keer door. Mark bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando verovert de bal door een tackle van achteren. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Oscar maakt een snoekduik en kopt de bal. Huszcza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 57%, givemesugars 43%.
i pipponi fc - givemesugars 2:1

51e minuut.
Korutürk geeft een hoge lob. Sükösd probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viana geeft een hoge lob. Lepojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Violini met een sublieme pass. Oscar rent richting de bal. Chrzanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrzanowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Stucki geeft de bal voor. Violini speelt de bal door. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Oscar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sýkorka probeert naar een medespeler te passen. Lepojević rent richting de bal. Lepojević passt de bal in één keer door. M`Berebe bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Berebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Faleri onderschept slim de pass. Faleri geeft een hoge lob. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Oscar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Viana rent richting de bal. Viana passt de bal met de wreef. Violini geeft een lange en hoge pass. Mark probeert de bal met de borst te controleren. Oscar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zangrando zal de hoekschop nemen. Celiński kopt de bal weg. Viana probeert de bal aan de voet te houden. Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sýkorka rent richting de bal. Violini onderschept slim de pass. Violini passt de bal in één keer door. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Huszcza bokst de bal weg.

81e minuut.
Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi geeft een hoge lob. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Oscar is nu in balbezit. Oscar schiet op doel. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Violini passt de bal in één keer door. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando speelt de bal door. Oscar rent richting de bal. Oscar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 53%, givemesugars 47%.
i pipponi fc - givemesugars 2:1