Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova Sonic
2021 BIS Tactiek EuroRoulette
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Prus probeert naar een medespeler te passen. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tablado verovert de bal door een tackle van achteren. Tablado schiet op doel. Trung Kiên bokst de bal weg.

4e minuut.
Butz passt de bal met de wreef. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique passt de bal in één keer door. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. Gallerani bokst de bal weg. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Sonic 1:0

10e minuut.
Manrique met de inworp. Chêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne met een sublieme pass. van Oldenbarneveld is nu in balbezit. van Oldenbarneveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chêne speelt de bal door. van Oldenbarneveld rent richting de bal. van Oldenbarneveld schiet op doel. Mentorski rent richting de bal. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manrique passt de bal met de wreef. Yetişkin is nu in balbezit. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski schiet op doel. Gallerani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bajraktari verovert de bal door een tackle van achteren. Bajraktari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nelis de bal. Halm is nu in balbezit. Halm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurinova - Sonic 1:1

31e minuut.
Tablado geeft een hoge lob. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halm neemt de penalty, wat een uithaal! Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Sonic 1:2

32e minuut.
Manrique geeft de bal voor. van Oldenbarneveld kopt de bal weg. Butz is nu in balbezit. Butz draait met de bal, schiet en ... Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurinova - Sonic 2:2

34e minuut.
Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique onderschept slim de pass. Manrique speelt de bal door. Chêne rent richting de bal. Chêne geeft een lange en hoge pass. Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Bajraktari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Oldenbarneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stipanov. Stipanov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
van Oldenbarneveld probeert de bal met de borst te controleren. Halm is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van van Oldenbarneveld ... Strafschop! van Oldenbarneveld krijgt een gele kaart. Halm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Halm neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Sonic 2:3

45e minuut.
Lotrić geeft een hoge lob. van Oldenbarneveld kopt de bal weg. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 41%, Sonic 59%.
Taurinova - Sonic 2:3

63e minuut.
Gallerani probeert naar een medespeler te passen. Mentorski kan de bal niet met de borst controleren. Yetişkin is nu in balbezit. Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski draait met de bal, schiet en ... Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari geeft een lange en hoge pass. Sovulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm onderschept slim de pass. Halm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Sonic 2:4

71e minuut.
Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Stipanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski draait met de bal, schiet en ... Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Sonic 3:4

73e minuut.
Prus passt de bal met de wreef. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelis geeft een hoge lob. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chêne probeert naar een medespeler te passen. Butz speelt de bal door. Manrique speelt de bal door. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Bajraktari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Mentorski rent richting de bal. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lotrić onderschept slim de pass. Lotrić geeft de bal voor. Klungelig pakt Sovulj de bal. Halm is nu in balbezit. Halm draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 43%, Sonic 57%.
Taurinova - Sonic 3:4