Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonic Taurinova
AlberoGuerraCube Tactiek 2021 BIS
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Bosisio is nu in balbezit. Inworp. Bosisio met een snelle inworp. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev geeft de bal voor. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bosisio rent richting de bal. Bosisio geeft een hoge lob. Halm kopt de bal weg. Wahib rent richting de bal. Wahib draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên bokst de bal weg.

33e minuut.
Coziuc is nu in balbezit. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib passt de bal in één keer door. Halm is nu in balbezit. Halm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kerchev probeert naar een medespeler te passen. Manola is nu in balbezit. Manola passt de bal in één keer door. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 1:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Trung Kiên niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 58%, Taurinova 42%.
Sonic - Taurinova 1:0

46e minuut.
Butz passt de bal met de wreef. Sovulj heeft problemen om de bal te vangen. Głazowski rent richting de bal. Halm onderschept slim de pass. Halm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 2:0

55e minuut.
Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski passt de bal in één keer door. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 2:1

61e minuut.
Klungelig pakt Lotrić de bal. Lotrić met een sublieme pass. Manola speelt de bal door. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buitenspel voor Mentorski. Goede buitenspelval van de verdediging. Tumanyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prus kopt de bal weg. Halm rent richting de bal. Halm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 3:1

71e minuut.
Kerchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Wahib de bal. Halm is nu in balbezit. Wahib is nu in balbezit. Wahib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 4:1

73e minuut.
Głazowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio geeft een hoge lob. Daar is Pettinaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manola rent richting de bal. Manola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 5:1

75e minuut.
Fontanazza kopt de bal weg. Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosisio met een sublieme pass. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 6:1

77e minuut.
Lotrić speelt de bal door. Amâncio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lotrić. Lotrić krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lotrić heeft problemen om de bal te vangen. Stipanov is nu in balbezit. Butz onderschept slim de pass. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 6:2

89e minuut.
Bosisio met een sublieme pass. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm passt de bal met de wreef. Prus rent richting de bal. Prus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Taurinova 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 40%, Taurinova 60%.
Sonic - Taurinova 7:2