Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool Juventus F.C.
boh Tactiek NT+1 Prova
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.7 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vornicu de bal. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kiupel rent richting de bal. Kiupel passt de bal zonder na te denken. Naelson speelt de bal door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Wibaut rent richting de bal. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós passt de bal in één keer door. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kupczyk is nu in balbezit. Naelson geeft de bal voor. Roosjen rent richting de bal. Roosjen schiet op doel. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 0:1

14e minuut.
Clavelo rent richting de bal. Clavelo geeft de bal voor. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Juventus F.C. 1:1

15e minuut.
Roosjen geeft een lange en hoge pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grelich. Grelich krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gruba speelt de bal door. Kiupel rent richting de bal. Clavelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiupel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupczyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sarlós passt de bal met de wreef. Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft de bal voor. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 2:1

33e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut geeft de bal voor. Toche springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 3:1

36e minuut.
Cămătaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firuleiro kan de bal niet met de borst controleren. Firuleiro schiet op doel. Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Buitenspel voor Kupczyk. Goede buitenspelval van de verdediging. Grelich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Toche kopt de bal weg. Firuleiro rent richting de bal. Pannarale is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 33%, Juventus F.C. 67%.
Lucchirpool - Juventus F.C. 3:1

50e minuut.
Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 4:1

56e minuut.
Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós met een sublieme pass. Toche is nu in balbezit. Toche haalt uit met een fantastische trap. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 5:1

59e minuut.
Candiani met de inworp. Wibaut is nu in balbezit. Wibaut geeft de bal voor. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Năstăsoiu kopt de bal weg. Cămătaru probeert de bal aan de voet te houden. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Naelson passt de bal zonder na te denken. Kupczyk is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 6:1

67e minuut.
Roosjen met een sublieme pass. Kupczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grelich. Grelich krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een hoge lob. Toche springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Naelson geeft een lange en hoge pass. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal met de wreef. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 6:2

73e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Šabani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 7:2

79e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Juventus F.C. 8:2

85e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu geeft de bal voor. Dorani verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Šabani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Clavelo neemt vlug de vrije trap. Toche kopt de bal weg. Dorani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 31%, Juventus F.C. 69%.
Lucchirpool - Juventus F.C. 8:2