Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Lucchirpool
NT+1 Prova Tactiek boh
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 60.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Naelson probeert de bal aan de voet te houden. Roosjen rent richting de bal. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 1:0

5e minuut.
Darnyi geeft de bal voor. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 2:0

7e minuut.
Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba begaat een overtreding. Gruba krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Toche is nu in balbezit. Sarlós rent richting de bal. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Scholliers neemt de hoekschop. Gruba kopt de bal weg. Cămătaru geeft een hoge lob. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Serravalle rent richting de bal. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 3:0

16e minuut.
Sarlós met een sublieme pass. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 3:1

22e minuut.
Scholliers is nu in balbezit. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. Šabani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 3:2

30e minuut.
Scholliers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cămătaru. Scholliers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gersman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scholliers rent richting de bal. Scholliers geeft een hoge lob. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Šabani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus F.C. - Lucchirpool 3:3

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Serravalle de bal onder controle te krijgen. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen haalt uit met een fantastische trap. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Lucchirpool 4:3

40e minuut.
Candiani is nu in balbezit. Candiani geeft de bal voor. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ghazarosyan geeft de bal voor. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu speelt de bal door. Toche rent richting de bal. Toche haalt uit met een fantastische trap. Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 70%, Lucchirpool 30%.
Juventus F.C. - Lucchirpool 4:3

50e minuut.
Scholliers passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen draait met de bal, schiet en ... Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen geeft de bal voor. Gersman bokst de bal weg.

55e minuut.
Scholliers passt de bal in één keer door. Sarlós rent richting de bal. Sarlós geeft de bal voor. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Serravalle is nu in balbezit. Serravalle geeft een hoge lob. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholliers zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Sarlós is nu in balbezit. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cămătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarlós met een sublieme pass. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kiupel rent richting de bal. Kiupel passt de bal zonder na te denken. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gruba met een sublieme pass. Quadrelli probeert naar een medespeler te passen. Scholliers rent richting de bal. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Šabani bokst de bal weg.

89e minuut.
Gersman met een harde bal richting middenveld. Pannarale kopt de bal weg. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen draait met de bal, schiet en ... Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 56%, Lucchirpool 44%.
Juventus F.C. - Lucchirpool 4:3