Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars Sonic
prova Tactiek AlberoGuerraCube
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Gelsomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib onderschept slim de pass. Matei rent richting de bal. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib geeft een hoge lob. Zullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Manola bereikt de bal nog maar net als eerste. Manola passt de bal zonder na te denken. Wahib is nu in balbezit. Wahib haalt uit met een fantastische trap. Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 0:1

9e minuut.
Gelsomini geeft de bal voor. Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando onderschept slim de pass. Zangrando geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Korutürk is nu in balbezit. Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Halm passt de bal zonder na te denken. Wahib rent richting de bal. Wahib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 0:2

20e minuut.
Halm rent richting de bal. Halm passt de bal in één keer door. Wahib speelt de bal door. Prus rent richting de bal. Prus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Comaniciu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oscar komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gallerani speelt de bal door. Manola kopt de bal weg. Bosisio heeft problemen om de bal te vangen. Bosisio probeert naar een medespeler te passen. Zullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pinter probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanazza begaat een overtreding. Fontanazza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Trabucchi speelt de bal door. Faleri is nu in balbezit. Faleri geeft een lange en hoge pass. Oscar rent richting de bal. Oscar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oscar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zangrando zal de hoekschop nemen. Sanzogni geeft een hoge lob. Oscar springt en kopt de bal. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Prus kopt de bal weg. Halm is nu in balbezit. Wahib rent richting de bal. Wahib draait met de bal, schiet en ... Zullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 46%, Sonic 54%.
givemesugars - Sonic 0:3

63e minuut.
Violini bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini passt de bal zonder na te denken. Zangrando geeft de bal voor. Oscar springt en kopt de bal. Gallerani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trabucchi passt de bal met de wreef. Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando passt de bal zonder na te denken. Oscar rent richting de bal. Oscar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sanzogni met een snelle inworp. Faleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Faleri geeft een hoge lob. Oscar maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 1:3

77e minuut.
Zangrando is nu in balbezit. Zangrando speelt de bal door. Oscar is nu in balbezit. Oscar haalt uit met een fantastische trap. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 2:3

78e minuut.
Manola rent richting de bal. Manola passt de bal in één keer door. Halm rent richting de bal. Halm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Sonic 2:4

86e minuut.
Manola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev passt de bal zonder na te denken. Bosisio is nu in balbezit. Bosisio draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 47%, Sonic 53%.
givemesugars - Sonic 2:4