Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova i pipponi fc
2021 BIS Tactiek 532_1
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Viana passt de bal zonder na te denken. Barreda met een sublieme pass. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - i pipponi fc 0:1

14e minuut.
Viana is nu in balbezit. Viana passt de bal zonder na te denken. Celiński rent richting de bal. Celiński geeft de bal voor. Lepojević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Viana met een sublieme pass. Daar is Barreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreda passt de bal met de wreef. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Chrzanowski met een sublieme pass. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński passt de bal in één keer door. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viana heeft problemen om de bal te vangen. Sovulj rent richting de bal. Viana onderschept slim de pass. Viana geeft een lange en hoge pass. Lepojević krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pettinaro is nu in balbezit. Pettinaro passt de bal in één keer door. Mentorski met een sublieme pass. Butz is nu in balbezit. Butz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
van Oldenbarneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz met een sublieme pass. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tosato heeft problemen om de bal te vangen. Pettinaro is nu in balbezit. Tosato verovert de bal door een tackle van achteren. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Celiński passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sovulj. Sovulj krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barreda kopt de bal weg. Lepojević rent richting de bal. Met opzet legt Łasocha zijn tegenspeler op de grond. Łasocha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 50%, i pipponi fc 50%.
Taurinova - i pipponi fc 0:1

47e minuut.
Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana geeft de bal voor. Klungelig pakt Lepojević de bal. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - i pipponi fc 0:2

51e minuut.
Mentorski rent richting de bal. Celiński begaat een overtreding. Mentorski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pettinaro met een snel genomen vrije trap. Mentorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - i pipponi fc 1:2

57e minuut.
Daar is Coziuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coziuc geeft de bal voor. Daar is Stucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Głazowski kopt de bal weg. Celiński is nu in balbezit. Pettinaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Celiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Celiński kan niet meer verder spelen. Sýkorka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
van Oldenbarneveld rent richting de bal. van Oldenbarneveld met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tosato de bal onder controle te krijgen. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ... Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sükösd heeft problemen om de bal te vangen. Sükösd geeft een lange en hoge pass. Sovulj geeft een hoge lob. Daar is Mentorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mentorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Coziuc speelt de bal door. Mark bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz onderschept slim de pass. Butz schiet op doel. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurinova - i pipponi fc 2:2

86e minuut.
Lepojević passt de bal in één keer door. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda passt de bal met de wreef. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Barreda de bal. Łasocha is nu in balbezit. Met opzet legt Barreda zijn tegenspeler op de grond. Barreda krijgt een gele kaart. Łasocha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Łasocha kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 50%, i pipponi fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurinova - i pipponi fc 2:2