Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc Lucchirpool
532_1 Tactiek boh
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
13 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 64.5
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Sarlós is nu in balbezit. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 0:1

11e minuut.
Năstăsoiu met een snelle inworp. Firuleiro controleert de bal met de borst. Tosato is nu in balbezit. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 0:2

13e minuut.
Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro is nu in balbezit. Chrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Stucki geeft een hoge lob. Barreda is nu in balbezit. Barreda geeft de bal voor. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sarlós speelt de bal door. Firuleiro rent richting de bal. Viana is nu in balbezit. Toche onderschept slim de pass. Toche haalt uit met een fantastische trap. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cece geeft de bal voor. Inworp. Barreda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana is nu in balbezit. Viana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gersman met een harde bal richting middenveld. Năstăsoiu kopt de bal weg. Daar is Tosato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Celiński passt de bal zonder na te denken. Cece rent richting de bal. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 1:2

30e minuut.
Sarlós rent richting de bal. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Wibaut met een sublieme pass. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 1:3

33e minuut.
Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Sarlós rent richting de bal. Sarlós speelt de bal door. Klungelig pakt Firuleiro de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Barreda rent richting de bal. Barreda passt de bal zonder na te denken. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević rent richting de bal. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 2:3

43e minuut.
Wibaut kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarlós de bal. Sarlós met een sublieme pass. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huszcza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 69%, Lucchirpool 31%.
i pipponi fc - Lucchirpool 2:3

51e minuut.
Toche rent richting de bal. Mark is nu in balbezit. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 2:4

52e minuut.
Stucki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Năstăsoiu met de inworp. Lepojević rent richting de bal. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński passt de bal in één keer door. Sükösd rent richting de bal. Celiński rent richting de bal. Celiński geeft een lange en hoge pass. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Candiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Celiński draait met de bal, schiet en ... Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 3:4

68e minuut.
Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cece is nu in balbezit. Cece speelt de bal door. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 3:5

69e minuut.
Viana rent richting de bal. Viana speelt de bal door. Cece is nu in balbezit. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas schiet op doel. Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana onderschept slim de pass. Viana passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tosato probeert naar een medespeler te passen. Celiński is nu in balbezit. Celiński geeft de bal voor. Lepojević rent richting de bal. Lepojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Candiani geeft een lange en hoge pass. Sükösd is nu in balbezit. Sükösd geeft een hoge lob. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 4:5

77e minuut.
Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut geeft de bal voor. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Toche is nu in balbezit. Stucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toche raakt geblesseerd tijdens het duel. Firuleiro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Lucchirpool 4:6

88e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Wibaut is nu in balbezit. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Toche rent richting de bal. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrzanowski geeft een hoge lob. Sarlós geeft de bal voor. Daar is Mark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 63%, Lucchirpool 37%.
i pipponi fc - Lucchirpool 4:6