Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool i pipponi fc
boh Tactiek 532_1
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
64.3 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Scholliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers passt de bal in één keer door. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 1:0

3e minuut.
Năstăsoiu speelt de bal door. Stucki onderschept slim de pass. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 2:0

6e minuut.
Wibaut met de inworp. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós geeft de bal voor. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 3:0

20e minuut.
Barreda met een sublieme pass. Lepojević rent richting de bal. Lepojević geeft de bal voor. Dowgwiłło controleert de bal met de borst. Hałgas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 3:1

22e minuut.
Dowgwiłło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fossati komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Grelich passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu met een sublieme pass. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Scholliers probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Hałgas kopt de bal weg. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Sarlós rent richting de bal. Sarlós passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Huszcza bokst de bal weg.

31e minuut.
Candiani heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas is nu in balbezit. Candiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Candiani krijgt een gele kaart. Hałgas raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrzanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hałgas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Serravalle geeft de bal voor. Mark kopt de bal weg. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda geeft een hoge lob. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 3:2

38e minuut.
Celiński rent richting de bal. Celiński passt de bal zonder na te denken. Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Scholliers rent richting de bal. Mark bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers onderschept slim de pass. Scholliers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Scholliers kopt de bal weg. Firuleiro heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 39%, i pipponi fc 61%.
Lucchirpool - i pipponi fc 4:2

52e minuut.
Daar is Sükösd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sükösd passt de bal zonder na te denken. Candiani verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 4:3

55e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Sarlós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałgas raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrzanowski met een snel genomen vrije trap. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - i pipponi fc 4:4

58e minuut.
Sarlós kopt de bal weg. Scholliers rent richting de bal. Scholliers passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sükösd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - i pipponi fc 4:5

79e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana passt de bal zonder na te denken. Candiani rent richting de bal. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Scholliers rent richting de bal. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - i pipponi fc 5:5

82e minuut.
Fossati is nu in balbezit. Viana onderschept slim de pass. Serravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Stucki verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chrzanowski geeft een hoge lob. Inworp. Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Huszcza met een harde bal richting middenveld. Lepojević kopt de bal weg. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 42%, i pipponi fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lucchirpool - i pipponi fc 5:5