Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonic Stella Azzurra
AlberoGuerraCube Tactiek Max 5-3-2 E DiCe
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Søgaard kopt de bal weg. Tartarelli rent richting de bal. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 0:1

4e minuut.
Inworp. Bayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicentino met een sublieme pass. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Fox geeft een lange en hoge pass. Vicentino is nu in balbezit. Vicentino geeft de bal voor. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 0:2

8e minuut.
Fontanazza met een sublieme pass. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio geeft een lange en hoge pass. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 1:2

9e minuut.
Bajraktari is nu in balbezit. Halm is nu in balbezit. Mazak is nu in balbezit. Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Halm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Søgaard geeft een hoge lob. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gallerani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 1:3

29e minuut.
Bajraktari speelt de bal door. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio passt de bal in één keer door. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Vicentino geeft de bal voor. Buluş kopt de bal weg. Tartarelli kan de bal niet met de borst controleren. Tartarelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallerani trapt de bal weg van het doel. Vicentino kopt de bal weg. Buluş rent richting de bal. Buluş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 54%, Stella Azzurra 46%.
Sonic - Stella Azzurra 1:4

47e minuut.
Durbec is nu in balbezit. Durbec geeft een lange en hoge pass. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 1:5

50e minuut.
Filocomo met een sublieme pass. Vicentino is nu in balbezit. Lotrić begaat een overtreding. Vicentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Filocomo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fontanazza kopt de bal weg. Daar is Durbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Halm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fontanazza met een sublieme pass. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado passt de bal met de wreef. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio haalt uit met een fantastische trap. Poertzel bokst de bal weg.

63e minuut.
Ciauşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bayer met een sublieme pass. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev geeft de bal voor. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal. Poertzel bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Lopéz Felpeto komt het veld opgelopen. Sępek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mazak rent richting de bal. Tablado verovert de bal door een tackle van achteren. Tablado passt de bal in één keer door. Halm is nu in balbezit. Halm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bosisio geeft een hoge lob. Bayer heeft problemen om de bal te vangen. Mazak is nu in balbezit. Halm onderschept slim de pass. Halm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gallerani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Stella Azzurra 1:6

82e minuut.
Filocomo passt de bal zonder na te denken. Tartarelli is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Yetişkin ... Strafschop! Yetişkin krijgt een gele kaart. Tartarelli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tartarelli kan niet meer verder spelen. Der Ohanessian komt het veld opgelopen. Buluş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak met een sublieme pass. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. Gallerani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 49%, Stella Azzurra 51%.
Sonic - Stella Azzurra 1:6