Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra Sonic
Max 5-3-2 E DiCe Tactiek AlberoGuerraCube
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
63.5 gemiddelde waardering 60.1
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Kerchev is nu in balbezit. Filocomo onderschept slim de pass. Filocomo passt de bal met de wreef. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak geeft de bal voor. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 1:0

16e minuut.
Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio geeft een lange en hoge pass. Manola kan de bal niet met de borst controleren. Manola geeft een lange en hoge pass. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Filocomo kopt de bal weg. Søgaard rent richting de bal. Søgaard passt de bal in één keer door. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio geeft de bal voor. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap. Poertzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stella Azzurra - Sonic 1:1

28e minuut.
Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Wahib geeft een lange en hoge pass. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap. Poertzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 1:2

30e minuut.
Manola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halm de bal. Durbec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durbec krijgt een gele kaart. Halm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Halm neemt zijn aanloop. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vicentino passt de bal met de wreef. Buluş is nu in balbezit. Buluş geeft de bal voor. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bayer is nu in balbezit. Bayer passt de bal zonder na te denken. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stella Azzurra - Sonic 2:2

42e minuut.
Lotrić geeft een hoge lob. Inworp. Søgaard met een snelle inworp. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ciauşoiu geeft de bal voor. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stipanov krijgt een gele kaart. Buluş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buluş neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 46%, Sonic 54%.
Stella Azzurra - Sonic 3:2

47e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Durbec begaat een overtreding. Durbec krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Wahib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerchev met een snel genomen vrije trap. Prus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Filocomo de bal onder controle te krijgen. Bosisio rent richting de bal. Bosisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Buluş kopt de bal weg. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Søgaard kopt de bal weg. Buluş rent richting de bal. Kerchev is nu in balbezit. Buluş onderschept slim de pass. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Gallerani bokst de bal weg.

53e minuut.
Vicentino is nu in balbezit. Vicentino speelt de bal door. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 4:2

55e minuut.
Prus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fox. Prus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosisio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halm is nu in balbezit. Halm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 4:3

58e minuut.
Kerchev passt de bal in één keer door. Halm is nu in balbezit. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Filocomo is nu in balbezit. Filocomo geeft een hoge lob. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tartarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tartarelli rent richting de bal. Stipanov rent richting de bal. Buluş verovert de bal door een tackle van achteren. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 5:3

84e minuut.
Fontanazza is nu in balbezit. Fontanazza probeert naar een medespeler te passen. Bosisio met een sublieme pass. Prus is nu in balbezit. Prus draait met de bal, schiet en ... Poertzel bokst de bal weg. Wahib rent richting de bal. Wahib haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Sonic 5:4

86e minuut.
Manola probeert naar een medespeler te passen. Bosisio rent richting de bal. Bosisio probeert naar een medespeler te passen. Prus rent richting de bal. Prus geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halm is nu in balbezit. Halm draait met de bal, schiet en ... Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 54%, Sonic 46%.
Stella Azzurra - Sonic 5:4