Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars emanuel`s stars
prova Tactiek NAPOLI3
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.5 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Zangrando met een sublieme pass. Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morelli met de inworp. Wein speelt de bal door. Teodorescu speelt de bal door. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Matei heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - emanuel`s stars 0:1

13e minuut.
Korutürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morelli met de inworp. Wein met een sublieme pass. Kupisz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zangrando geeft een hoge lob. Comaniciu is nu in balbezit. Hoceden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaniciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Comaniciu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Serediuc bokst de bal weg.

35e minuut.
Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno passt de bal in één keer door. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando passt de bal zonder na te denken. Trabucchi speelt de bal door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Esca rent richting de bal. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Korutürk met een sublieme pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal in één keer door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
givemesugars - emanuel`s stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 35%, emanuel`s stars 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
givemesugars - emanuel`s stars 1:1

47e minuut.
Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter passt de bal met de wreef. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kupisz passt de bal in één keer door. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zangrando met een sublieme pass. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Trabucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trabucchi haalt uit met een fantastische trap. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Trabucchi probeert naar een medespeler te passen. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel. Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Violini met een sublieme pass. Galeno speelt de bal door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Serediuc bokst de bal weg.

64e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Wein rent richting de bal. Wein passt de bal in één keer door. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Brahimi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Sanzogni met de inworp. Galeno rent richting de bal. Galeno geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 31%, emanuel`s stars 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
givemesugars - emanuel`s stars 1:1