Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars givemesugars
NAPOLI3 Tactiek prova
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 63.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Violini probeert naar een medespeler te passen. Zangrando speelt de bal door. Trabucchi heeft problemen om de bal te vangen. Trabucchi geeft een hoge lob. Comaniciu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanzogni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faleri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zangrando met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - givemesugars 0:1

17e minuut.
Wein met een sublieme pass. Pyda is nu in balbezit. Korutürk verovert de bal door een tackle van achteren. Wein onderschept slim de pass. Wein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zangrando passt de bal zonder na te denken. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu schiet op doel. Serediuc bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filozof zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Zullo bokst de bal weg.

42e minuut.
Wein is nu in balbezit. Wein probeert naar een medespeler te passen. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Zullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matei heeft problemen om de bal te vangen. Zullo bokst de bal weg.

44e minuut.
Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sanzogni geeft de bal voor. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Esca rent richting de bal. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 58%, givemesugars 42%.
emanuel`s stars - givemesugars 0:1

60e minuut.
Wein passt de bal met de wreef. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Violini rent richting de bal. Violini passt de bal zonder na te denken. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - givemesugars 0:2

72e minuut.
Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Salamoński geeft de bal voor. Pinter is nu in balbezit. Wein verovert de bal door een tackle van achteren. Wein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Faleri verovert de bal door een tackle van achteren. Faleri geeft een hoge lob. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zangrando passt de bal met de wreef. Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi passt de bal met de wreef. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - givemesugars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 57%, givemesugars 43%.
emanuel`s stars - givemesugars 0:3