Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova Juventus F.C.
2021 BIS Tactiek NT+1 Prova
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Naelson springt en kopt de bal. van Oldenbarneveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiciak de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pannarale passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiciak. Kupczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naelson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nelis met een sublieme pass. van Oldenbarneveld is nu in balbezit. van Oldenbarneveld geeft de bal voor. Butz is nu in balbezit. Butz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kiupel onderschept slim de pass. Kiupel passt de bal in één keer door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Juventus F.C. 0:1

32e minuut.
Manrique rent richting de bal. Cămătaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manrique is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Oldenbarneveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mentorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Šabani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 54%, Juventus F.C. 46%.
Taurinova - Juventus F.C. 0:1

48e minuut.
Kupczyk kopt de bal weg. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel passt de bal zonder na te denken. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Juventus F.C. 0:2

49e minuut.
Nelis onderschept slim de pass. Nelis geeft een lange en hoge pass. Darnyi is nu in balbezit. Butz verovert de bal door een tackle van achteren. Butz draait met de bal, schiet en ... Šabani bokst de bal weg.

50e minuut.
Šabani met een harde bal richting middenveld. Apostol is nu in balbezit. Apostol passt de bal in één keer door. van Oldenbarneveld rent richting de bal. van Oldenbarneveld schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sovulj passt de bal met de wreef. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Juventus F.C. 0:3

89e minuut.
Apostol rent richting de bal. Naelson verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen geeft een hoge lob. Kupczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 46%, Juventus F.C. 54%.
Taurinova - Juventus F.C. 0:3