Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra i pipponi fc
Max 5-3-2 E DiCe Tactiek 532_1
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Filocomo verovert de bal door een tackle van achteren. Filocomo passt de bal zonder na te denken. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ... Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - i pipponi fc 1:0

14e minuut.
Mark met een sublieme pass. Buluş rent richting de bal. Buluş met een sublieme pass. Der Ohanessian is nu in balbezit. Der Ohanessian schiet op doel. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Fox onderschept slim de pass. Fox geeft een lange en hoge pass. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Buluş verovert de bal door een tackle van achteren. Mark verovert de bal door een tackle van achteren. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian schiet op doel. Stucki probeert de bal aan de voet te houden. Huszcza bokst de bal weg.

25e minuut.
Barreda rent richting de bal. Søgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vicentino verovert de bal door een tackle van achteren. Vicentino geeft de bal voor. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mark. Buluş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Søgaard met een snel genomen vrije trap. Der Ohanessian maakt een snoekduik en kopt de bal. Sükösd heeft problemen om de bal te vangen. Buluş onderschept slim de pass. Buluş schiet op doel. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 38%, i pipponi fc 62%.
Stella Azzurra - i pipponi fc 1:0

66e minuut.
Bayer onderschept slim de pass. Bayer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tosato de bal. Buluş is nu in balbezit. Buluş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Lopéz Felpeto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Filocomo onderschept slim de pass. Filocomo geeft een lange en hoge pass. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Der Ohanessian rent richting de bal. Der Ohanessian schiet op doel. Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Celiński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Celiński de bal. Celiński speelt de bal door. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sępek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Søgaard passt de bal met de wreef. Der Ohanessian is nu in balbezit. Der Ohanessian schiet op doel. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - i pipponi fc 2:0

90e minuut.
Barreda rent richting de bal. Barreda passt de bal zonder na te denken. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević schiet op doel. Poertzel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - i pipponi fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 44%, i pipponi fc 56%.
Stella Azzurra - i pipponi fc 2:1