Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc Stella Azzurra
532_1 Tactiek Max 352 L
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Tartarelli kopt de bal weg. Buluş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tutorić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Søgaard zal de hoekschop nemen. Buluş krijgt zijn hoofd ertegen. Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli passt de bal met de wreef. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Tosato probeert de bal aan de voet te houden. Huszcza bokst de bal weg.

26e minuut.
Søgaard kopt de bal weg. Stucki heeft problemen om de bal te vangen. Tartarelli is nu in balbezit. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Filocomo onderschept slim de pass. Filocomo passt de bal met de wreef. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Stella Azzurra 0:1

34e minuut.
Filocomo passt de bal in één keer door. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buluş de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 56%, Stella Azzurra 44%.
i pipponi fc - Stella Azzurra 0:1

46e minuut.
Durbec passt de bal met de wreef. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda verovert de bal door een tackle van achteren. Barreda geeft de bal voor. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i pipponi fc - Stella Azzurra 1:1

56e minuut.
Filocomo is nu in balbezit. Stucki is nu in balbezit. Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chrzanowski speelt de bal door. Celiński rent richting de bal. Celiński passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Durbec geeft een hoge lob. Vicentino kopt de bal weg. Tartarelli rent richting de bal. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tutorić passt de bal met de wreef. Celiński rent richting de bal. Celiński speelt de bal door. Viana geeft de bal voor. Lepojević krijgt zijn hoofd ertegen. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Lepojević de bal. Filocomo geeft een hoge lob. Tartarelli is nu in balbezit. Buluş rent richting de bal. Buluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Stella Azzurra 1:2

75e minuut.
Lepojević rent richting de bal. Lepojević geeft de bal voor. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fox de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vicentino kopt de bal weg. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Lepojević rent richting de bal. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu geeft de bal voor. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 51%, Stella Azzurra 49%.
i pipponi fc - Stella Azzurra 1:2