Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool Sonic
boh Tactiek AlberoGuerraCube
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
67.1 gemiddelde waardering 57.1
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Grelich neemt vlug de vrije trap. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yetişkin. Yetişkin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lotrić verovert de bal door een tackle van achteren. Wibaut is nu in balbezit. Wibaut speelt de bal door. Toche rent richting de bal. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetişkin begaat een overtreding. Firuleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gersman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lotrić is nu in balbezit. Lotrić geeft de bal voor. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Toche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grelich geeft de bal voor. Daar is Yetişkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Candiani heeft problemen om de bal te vangen. Bosisio rent richting de bal. Bosisio passt de bal zonder na te denken. Halm is nu in balbezit. Halm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Candiani passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tablado met de inworp. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fontanazza kan de bal niet met de borst controleren. Serravalle is nu in balbezit. Fontanazza begaat een overtreding. Fontanazza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wibaut is nu in balbezit. Wibaut met een sublieme pass. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Halm is nu in balbezit. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio passt de bal in één keer door. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm haalt uit met een fantastische trap. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Toche verovert de bal door een tackle van achteren. Toche probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wibaut de bal. Wibaut geeft een hoge lob. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Wibaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós speelt de bal door. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fontanazza verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev passt de bal zonder na te denken. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus schiet op doel. Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotrić rent richting de bal. Lotrić passt de bal in één keer door. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 39%, Sonic 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lucchirpool - Sonic 0:0

47e minuut.
Yetişkin is nu in balbezit. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro passt de bal met de wreef. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Sonic 1:0

50e minuut.
Tablado probeert de bal aan de voet te houden. Bosisio is nu in balbezit. Bosisio probeert naar een medespeler te passen. Halm rent richting de bal. Halm haalt uit met een fantastische trap. Gersman bokst de bal weg.

51e minuut.
Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev geeft een lange en hoge pass. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Sonic 1:1

58e minuut.
Stipanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stipanov speelt de bal door. Fontanazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus rent richting de bal. Prus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fontanazza met een sublieme pass. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado passt de bal met de wreef. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lotrić verovert de bal door een tackle van achteren. Lotrić geeft een lange en hoge pass. Grelich rent richting de bal. Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Halm schiet op doel. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós met een sublieme pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Grelich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev rent richting de bal. Kerchev passt de bal zonder na te denken. Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Sonic 2:1

84e minuut.
Bosisio speelt de bal door. Kerchev probeert de bal met de borst te controleren. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Sonic 2:2

85e minuut.
Sarlós rent richting de bal. Wibaut met een sublieme pass. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Gallerani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Sonic 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 46%, Sonic 54%.
Lucchirpool - Sonic 3:2