Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. givemesugars
NT+1 Prova Tactiek prova
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 68.6
redelijk Schieten formidabel
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Violini met een sublieme pass. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Trabucchi geeft een lange en hoge pass. Sanzogni geeft een hoge lob. Olufemi heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Violini met een sublieme pass. Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi geeft een lange en hoge pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Picariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorani rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bartley krijgt een gele kaart. Comaniciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comaniciu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:1

12e minuut.
Violini geeft een lange en hoge pass. Cecconi heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Picariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:2

15e minuut.
Comaniciu passt de bal in één keer door. Daar is Zangrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangrando passt de bal in één keer door. Violini rent richting de bal. Violini geeft de bal voor. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sanzogni is nu in balbezit. Ximenez rent richting de bal. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pinter speelt de bal door. Violini met een sublieme pass. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:3

23e minuut.
Violini passt de bal zonder na te denken. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Picariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:4

26e minuut.
Violini met een sublieme pass. Zangrando rent richting de bal. Zangrando passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Picariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trabucchi probeert de bal aan de voet te houden. Galeno speelt de bal door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni schiet op doel. Picariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Trabucchi met een sublieme pass. Galeno met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:5

45e minuut.
Zangrando speelt de bal door. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaniciu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Comaniciu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 71%, givemesugars 29%.
Juventus F.C. - givemesugars 0:6

47e minuut.
Violini passt de bal in één keer door. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Trabucchi kopt de bal weg. Galeno met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:7

55e minuut.
Violini met een sublieme pass. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Picariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:8

61e minuut.
Faleri rent richting de bal. Faleri geeft de bal voor. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Giacobbe komt het veld opgelopen. Forese komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Violini geeft een hoge lob. Giacobbe kopt de bal weg. Cecconi probeert de bal aan de voet te houden. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Galeno rent richting de bal. Galeno passt de bal zonder na te denken. Trabucchi met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:9

68e minuut.
Ximenez is nu in balbezit. Ximenez probeert naar een medespeler te passen. Cecconi heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Picariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:10

70e minuut.
Violini geeft de bal voor. Forese kopt de bal weg. Trabucchi probeert naar een medespeler te passen. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Picariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 0:11

72e minuut.
Jireš passt de bal zonder na te denken. Kupczyk rent richting de bal. Met opzet legt Trabucchi zijn tegenspeler op de grond. Trabucchi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel passt de bal in één keer door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 1:11

75e minuut.
Korutürk heeft problemen om de bal te vangen. Pinter is nu in balbezit. Pinter geeft een hoge lob. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 1:12

76e minuut.
Trabucchi probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Picariello bokst de bal weg.

80e minuut.
Sanzogni speelt de bal door. Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Picariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Picariello speelt de bal door. Violini kopt de bal weg. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 1:13

83e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Trabucchi probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - givemesugars 1:14

87e minuut.
Trabucchi met een sublieme pass. Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando geeft de bal voor. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Bartley kopt de bal weg. Trabucchi geeft een hoge lob. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 76%, givemesugars 24%.
Juventus F.C. - givemesugars 1:14