Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars Juventus F.C.
prova Tactiek NT+1 Prova
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 46.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi passt de bal in één keer door. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Olufemi kopt de bal weg. Trabucchi met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal. Picariello bokst de bal weg.

7e minuut.
Pinter kopt de bal weg. Galeno speelt de bal door. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 1:0

13e minuut.
Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Vornicu rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 2:0

15e minuut.
Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korutürk geeft een lange en hoge pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 3:0

20e minuut.
Faleri probeert naar een medespeler te passen. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 4:0

23e minuut.
Galeno met een sublieme pass. Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dorani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 5:0

33e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 6:0

37e minuut.
Violini rent richting de bal. Simonian bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini verovert de bal door een tackle van achteren. Violini geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Picariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 39%, Juventus F.C. 61%.
givemesugars - Juventus F.C. 6:0

47e minuut.
Trabucchi passt de bal met de wreef. Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal. Picariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 7:0

49e minuut.
Galeno passt de bal in één keer door. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Galeno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gelsomini komt het veld opgelopen. Ximenez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gelsomini speelt de bal door. Giacobbe verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 8:0

62e minuut.
Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando geeft de bal voor. Klungelig pakt Ximenez de bal. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Picariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi passt de bal met de wreef. Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal met de wreef. Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gelsomini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een hoge lob. Picariello probeert wanhopig de bal te grijpen. Comaniciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 9:0

80e minuut.
Picariello trapt de bal weg van het doel. Gelsomini met een sublieme pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 10:0

82e minuut.
Simonian rent richting de bal. Pannarale probeert naar een medespeler te passen. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel geeft een hoge lob. Faleri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Violini bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini passt de bal zonder na te denken. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Picariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi geeft een hoge lob. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Picariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Juventus F.C. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 29%, Juventus F.C. 71%.
givemesugars - Juventus F.C. 11:0