Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova emanuel`s stars
2021 BIS Tactiek NAPOLI3
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten very good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Filozof met een snelle inworp. Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Vasko speelt de bal door. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên bokst de bal weg.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Sovulj de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı is nu in balbezit. Nelis verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof geeft de bal voor. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Butz speelt de bal door. Klungelig pakt Kiciak de bal. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak onderschept slim de pass. Kiciak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof geeft een hoge lob. Brahimi kopt de bal weg. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kiciak speelt de bal door. Mentorski is nu in balbezit. Salamoński is nu in balbezit. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski schiet op doel. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - emanuel`s stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 50%, emanuel`s stars 50%.
Taurinova - emanuel`s stars 1:0

47e minuut.
Sovulj kopt de bal weg. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Pettinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettinaro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiciak neemt de hoekschop. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - emanuel`s stars 2:0

52e minuut.
Vasko met een sublieme pass. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Brahimi is nu in balbezit. Brahimi geeft een hoge lob. Yozgatlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Filozof met de inworp. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hoceden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiciak met een snelle inworp. Pettinaro is nu in balbezit. Pettinaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pettinaro passt de bal in één keer door. Kiciak is nu in balbezit. Filozof tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filozof krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Morelli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Coziuc rent richting de bal. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu speelt de bal door. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vasko passt de bal met de wreef. Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli met een sublieme pass. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 51%, emanuel`s stars 49%.
Taurinova - emanuel`s stars 2:0