Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc emanuel`s stars
532_1 Tactiek NAPOLI3
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Hałgas kopt de bal weg. Daar is Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 1:0

7e minuut.
Viana probeert de bal met de borst te controleren. Vezeanu rent richting de bal. Tosato begaat een overtreding. Vezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Brahimi komt bij de bal en schiet. Paal!

10e minuut.
Chrzanowski is nu in balbezit. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński geeft een lange en hoge pass. Lepojević krijgt zijn hoofd ertegen. Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Celiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 2:0

16e minuut.
Barreda rent richting de bal. Barreda passt de bal zonder na te denken. Lepojević rent richting de bal. Lepojević schiet op doel. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 3:0

18e minuut.
Daar is Lepojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoceden onderschept slim de pass. Hoceden probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sükösd passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Teodorescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teodorescu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tosato speelt de bal door. Joób geeft de bal voor. Mark met een sublieme pass. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Viana passt de bal zonder na te denken. Barreda is nu in balbezit. Barreda geeft een lange en hoge pass. Hałgas springt en kopt de bal. Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 4:0

37e minuut.
Barreda met een snelle inworp. Daar is Tosato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yozgatlı. Yozgatlı krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hałgas onderschept slim de pass. Viana probeert naar een medespeler te passen. Barreda probeert naar een medespeler te passen. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 33%, emanuel`s stars 67%.
i pipponi fc - emanuel`s stars 4:0

48e minuut.
Mark geeft de bal voor. Lepojević rent richting de bal. Hoceden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lepojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viana neemt de penalty, wat een uithaal! Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. Celiński rent richting de bal. Celiński geeft de bal voor. Barreda is nu in balbezit. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serediuc trapt de bal weg van het doel. Arend kopt de bal weg. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Mark controleert de bal met de borst. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Teodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brahimi heeft problemen om de bal te vangen. Brahimi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana probeert naar een medespeler te passen. Barreda geeft een hoge lob. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 5:0

61e minuut.
Vezeanu passt de bal met de wreef. Arend is nu in balbezit. Lepojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepojević krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Stucki rent richting de bal. Stucki passt de bal zonder na te denken. Tosato probeert de bal met de borst te controleren. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Huszcza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Yozgatlı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - emanuel`s stars 5:1

74e minuut.
Huszcza trapt de bal weg. Hałgas kan de bal niet met de borst controleren. Salamoński begaat een overtreding. Salamoński krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Esca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hałgas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esca. Esca krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Brahimi geeft een hoge lob. Pyda rent richting de bal. Pyda met een sublieme pass. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Celiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celiński passt de bal zonder na te denken. Salamoński is nu in balbezit. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 44%, emanuel`s stars 56%.
i pipponi fc - emanuel`s stars 5:1