Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars i pipponi fc
NAPOLI 2 Tactiek 532_1
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana geeft de bal voor. Lepojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - i pipponi fc 0:1

14e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yozgatlı de bal. Yozgatlı passt de bal in één keer door. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vasko passt de bal zonder na te denken. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mark legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mark krijgt een gele kaart. Vezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vezeanu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Celiński geeft een lange en hoge pass. Lepojević kopt de bal weg. Klungelig pakt Esca de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas rent richting de bal. Wein schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wein naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 53%, i pipponi fc 47%.
emanuel`s stars - i pipponi fc 0:1

49e minuut.
Sükösd met een snelle inworp. Viana is nu in balbezit. Viana passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Salamoński geeft een lange en hoge pass. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Serediuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Salamoński geeft een hoge lob. Mark is nu in balbezit. Mark geeft een hoge lob. Barreda geeft een lange en hoge pass. Hałgas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mark onderschept slim de pass. Vezeanu onderschept slim de pass. Tosato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosato krijgt een gele kaart. Vezeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vezeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Huszcza trapt de bal weg van het doel. Brahimi kopt de bal weg. Daar is Chrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli geeft een hoge lob. Stucki rent richting de bal. Stucki passt de bal in één keer door. Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorescu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Esca onderschept slim de pass. Esca geeft de bal voor. Tosato is nu in balbezit. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Salamoński is nu in balbezit. Lepojević verovert de bal door een tackle van achteren. Lepojević passt de bal met de wreef. Viana is nu in balbezit. Viana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hałgas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Celiński neemt de hoekschop. Lepojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - i pipponi fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 48%, i pipponi fc 52%.
emanuel`s stars - i pipponi fc 0:2