Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonic Juventus F.C.
AlberoGuerraCube Tactiek NT+1 Prova
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


17e minuut.
Naelson speelt de bal door. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal in één keer door. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Naelson passt de bal in één keer door. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal in één keer door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 0:1

26e minuut.
Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Halm is nu in balbezit. Cămătaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cămătaru krijgt een gele kaart. Halm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosisio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal. Šabani bokst de bal weg.

33e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal met de wreef. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 0:2

37e minuut.
Naelson verovert de bal door een tackle van achteren. Naelson probeert naar een medespeler te passen. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen geeft een lange en hoge pass. Kupczyk springt en kopt de bal. Gallerani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lotrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozdov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiupel zal de hoekschop nemen. Kupczyk springt en kopt de bal. Gallerani bokst de bal weg.

40e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen passt de bal met de wreef. Stipanov rent richting de bal. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Gallerani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Lotrić is nu in balbezit. Lotrić passt de bal met de wreef. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Gallerani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 49%, Juventus F.C. 51%.
Sonic - Juventus F.C. 0:3

46e minuut.
Pannarale passt de bal zonder na te denken. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado maakt een afschuwelijke overtreding. Tablado krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Lotrić kopt de bal weg. Bosisio rent richting de bal. Bosisio speelt de bal door. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari geeft een lange en hoge pass. Šabani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bajraktari rent richting de bal. Vornicu onderschept slim de pass. Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Lotrić geeft een lange en hoge pass. Halm krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rossi met een sublieme pass. Tablado speelt de bal door. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus geeft een hoge lob. Halm rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 1:3

71e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev passt de bal met de wreef. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Šabani met een harde bal richting middenveld. Tablado is nu in balbezit. Prus is nu in balbezit. Prus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 2:3

73e minuut.
Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio passt de bal zonder na te denken. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado geeft een hoge lob. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal. Šabani bokst de bal weg.

78e minuut.
Stipanov is nu in balbezit. Stipanov geeft een hoge lob. Daar is Karikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halm onderschept slim de pass. Halm draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gruba passt de bal met de wreef. Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel onderschept slim de pass. Kiupel schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - Juventus F.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 39%, Juventus F.C. 61%.
Sonic - Juventus F.C. 2:4