Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Sonic
NT+1 Prova Tactiek AlberoGuerraCube
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


17e minuut.
Halm kopt de bal weg. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio onderschept slim de pass. Bosisio haalt uit met een fantastische trap. Šabani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Sonic 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Halm de bal. Roosjen is nu in balbezit. Fontanazza verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanazza geeft de bal voor. Bosisio kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 55%, Sonic 45%.
Juventus F.C. - Sonic 0:1

47e minuut.
Floch passt de bal met de wreef. Bosisio is nu in balbezit. Bosisio passt de bal in één keer door. Kerchev geeft de bal voor. Cămătaru rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Halm draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Sonic 0:2

62e minuut.
Inworp. Bajraktari komt het veld opgelopen. Wahib komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roosjen passt de bal met de wreef. Simonian rent richting de bal. Simonian passt de bal zonder na te denken. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Naelson speelt de bal door. Kiupel rent richting de bal. Kiupel passt de bal in één keer door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kiupel passt de bal met de wreef. Kupczyk is nu in balbezit. Kerchev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kupczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 55%, Sonic 45%.
Juventus F.C. - Sonic 0:2