Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars Lucchirpool
prova Tactiek boh
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.9 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Galeno kan de bal niet met de borst controleren. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Firuleiro heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Toche is nu in balbezit. Pinter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pinter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pinter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Galeno rent richting de bal. Ghazarosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Toche de bal. Toche haalt uit met een fantastische trap. Zullo bokst de bal weg.

13e minuut.
Sarlós passt de bal met de wreef. Grelich met een sublieme pass. Firuleiro probeert naar een medespeler te passen. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Galeno passt de bal zonder na te denken. Oscar is nu in balbezit. Sarlós speelt de bal door. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Matei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wibaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarlós rent richting de bal. Sarlós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Korutürk is nu in balbezit. Firuleiro onderschept slim de pass. Matei rent richting de bal. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Firuleiro probeert de bal met de borst te controleren. Toche rent richting de bal. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro passt de bal zonder na te denken. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Lucchirpool 0:1

44e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zullo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstăsoiu zal de hoekschop nemen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós rent richting de bal. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 61%, Lucchirpool 39%.
givemesugars - Lucchirpool 0:1

48e minuut.
Galeno verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Firuleiro passt de bal zonder na te denken. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós draait met de bal, schiet en ... Toche rent richting de bal. Toche draait met de bal, schiet en ... Zullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsoiu met de inworp. Serravalle geeft een lange en hoge pass. Toche krijgt zijn hoofd ertegen. Zullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini begaat een overtreding. Năstăsoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Năstăsoiu met een snel genomen vrije trap. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ghazarosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni met een sublieme pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro met een sublieme pass. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Lucchirpool 0:2

68e minuut.
Daar is Toche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faleri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toche. Toche krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Firuleiro heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Lucchirpool 0:3

76e minuut.
Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro passt de bal met de wreef. Năstăsoiu speelt de bal door. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche schiet op doel. Zullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Firuleiro passt de bal met de wreef. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Toche rent richting de bal. Toche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Ghazarosyan heeft problemen om de bal te vangen. Ghazarosyan geeft de bal voor. Firuleiro is nu in balbezit. Matei is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 55%, Lucchirpool 45%.
givemesugars - Lucchirpool 0:3