Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra Taurinova
Max 5-3-2 D Tactiek 2021 BIS
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Coziuc kopt de bal weg. van Oldenbarneveld is nu in balbezit. van Oldenbarneveld passt de bal met de wreef. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne speelt de bal door. Durbec is nu in balbezit. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manrique geeft een hoge lob. Poertzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Trung Kiên trapt de bal weg van het doel. Filocomo kopt de bal weg. Buluş is nu in balbezit. Buluş draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 1:0

18e minuut.
Chêne bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oldenbarneveld probeert naar een medespeler te passen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Łasocha passt de bal met de wreef. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard geeft een lange en hoge pass. Buluş maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 2:0

29e minuut.
Manrique probeert naar een medespeler te passen. Butz is nu in balbezit. Butz passt de bal met de wreef. Mentorski rent richting de bal. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. Poertzel bokst de bal weg.

30e minuut.
Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli passt de bal met de wreef. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski draait met de bal, schiet en ... Poertzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 2:1

32e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oldenbarneveld verovert de bal door een tackle van achteren. van Oldenbarneveld geeft de bal voor. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tartarelli is nu in balbezit. Buluş is nu in balbezit. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 3:1

45e minuut.
Lopéz Felpeto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Søgaard rent richting de bal. Chêne begaat een overtreding. Chêne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 49%, Taurinova 51%.
Stella Azzurra - Taurinova 3:1

55e minuut.
Lopéz Felpeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec rent richting de bal. Manrique maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Manrique naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard rent richting de bal. Søgaard geeft een lange en hoge pass. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 4:1

59e minuut.
Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovulj is nu in balbezit. Buluş verovert de bal door een tackle van achteren. Buluş schiet op doel. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Taurinova 5:1

60e minuut.
Durbec onderschept slim de pass. Durbec geeft een hoge lob. Vicentino kopt de bal weg. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Filocomo met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Kiciak begaat een overtreding. Buluş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filocomo komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Vicentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicentino passt de bal met de wreef. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Coziuc de bal. van Oldenbarneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli begaat een overtreding. Tartarelli krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo passt de bal met de wreef. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 39%, Taurinova 61%.
Stella Azzurra - Taurinova 5:1