Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. i pipponi fc
NT+1 Prova Tactiek 532_1
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Viana rent richting de bal. Viana geeft een hoge lob. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 0:1

7e minuut.
Celiński rent richting de bal. Celiński heeft problemen om de bal te vangen. Celiński passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sükösd passt de bal zonder na te denken. Gruba probeert de bal aan de voet te houden. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. Šabani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 0:2

19e minuut.
Pannarale kopt de bal weg. Tosato heeft problemen om de bal te vangen. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki is nu in balbezit. Kupczyk onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 1:2

21e minuut.
Kiupel rent richting de bal. Sükösd begaat een overtreding. Kiupel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kupczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus F.C. - i pipponi fc 2:2

27e minuut.
Daar is Mark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen speelt de bal door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Huszcza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 3:2

30e minuut.
Viana passt de bal in één keer door. Darnyi onderschept slim de pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Šabani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tosato onderschept slim de pass. Tosato probeert naar een medespeler te passen. Viana speelt de bal door. Lepojević rent richting de bal. Lepojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Huszcza met een harde bal richting middenveld. Pannarale kopt de bal weg. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 57%, i pipponi fc 43%.
Juventus F.C. - i pipponi fc 3:2

52e minuut.
Roosjen passt de bal in één keer door. Kiupel speelt de bal door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 4:2

63e minuut.
Mark verovert de bal door een tackle van achteren. Tosato met een sublieme pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana geeft een lange en hoge pass. Lepojević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barreda passt de bal zonder na te denken. Viana probeert naar een medespeler te passen. Celiński probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mark geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roosjen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naelson is nu in balbezit. Naelson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lepojević passt de bal zonder na te denken. Barreda rent richting de bal. Barreda passt de bal zonder na te denken. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana geeft een lange en hoge pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Stucki kopt de bal weg. Gruba geeft een lange en hoge pass. Kiupel rent richting de bal. Kiupel draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 5:2

84e minuut.
Sükösd geeft een lange en hoge pass. Hałgas kopt de bal weg. Lepojević rent richting de bal. Viana rent richting de bal. Viana schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski passt de bal in één keer door. Viana geeft een hoge lob. Darnyi probeert de bal met de borst te controleren. Hałgas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - i pipponi fc 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 53%, i pipponi fc 47%.
Juventus F.C. - i pipponi fc 5:3