Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i pipponi fc Juventus F.C.
532_1 Tactiek NT+1 Prova
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Pannarale bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana onderschept slim de pass. Viana passt de bal in één keer door. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Viana controleert de bal met de borst. Pannarale onderschept slim de pass. Pannarale speelt de bal door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Juventus F.C. 0:1

20e minuut.
Darnyi geeft een lange en hoge pass. Sükösd kan de bal niet met de borst controleren. Kiupel onderschept slim de pass. Kiupel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i pipponi fc - Juventus F.C. 0:2

25e minuut.
Hałgas met een snelle inworp. Daar is Celiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gruba zijn tegenspeler op de grond. Gruba krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sükösd verovert de bal door een tackle van achteren. Sükösd geeft een lange en hoge pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas geeft een lange en hoge pass. Lepojević springt en kopt de bal. Šabani bokst de bal weg.

32e minuut.
Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Darnyi met een sublieme pass. Tosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lepojević kopt de bal weg. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda probeert naar een medespeler te passen. Lepojević rent richting de bal. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 46%, Juventus F.C. 54%.
i pipponi fc - Juventus F.C. 0:2

53e minuut.
Lepojević onderschept slim de pass. Viana is nu in balbezit. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Lepojević rent richting de bal. Lepojević draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pannarale is nu in balbezit. Pannarale geeft een lange en hoge pass. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chrzanowski controleert de bal met de borst. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Barreda passt de bal in één keer door. Viana rent richting de bal. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu is nu in balbezit. Hałgas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vornicu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Barreda speelt de bal door. Klungelig pakt Cămătaru de bal. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Lepojević is nu in balbezit. Karikas begaat een overtreding. Lepojević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vornicu heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i pipponi fc 45%, Juventus F.C. 55%.
i pipponi fc - Juventus F.C. 0:2