Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars Sonic
NAPOLI3 Tactiek AlberoGuerraCube
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
59.3 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Joób raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizzuto komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Kerchev rent richting de bal. Kerchev geeft een hoge lob. Halm rent richting de bal. Halm draait met de bal, schiet en ... Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stipanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stipanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morelli met de inworp. Wein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Brahimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brahimi geeft een lange en hoge pass. Morelli is nu in balbezit. Morelli geeft de bal voor. Vezeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallerani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wein speelt de bal door. Manola is nu in balbezit. Kerchev rent richting de bal. Kerchev geeft een hoge lob. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Yozgatlı geeft een lange en hoge pass. Vezeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stipanov. Stipanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 53%, Sonic 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emanuel`s stars - Sonic 0:0

47e minuut.
Serediuc met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Vezeanu de bal onder controle te krijgen. Wein rent richting de bal. Wein passt de bal zonder na te denken. Morelli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Vezeanu onderschept slim de pass. Vezeanu passt de bal met de wreef. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Sonic 1:0

51e minuut.
Tumanyan probeert naar een medespeler te passen. Bosisio rent richting de bal. Fontanazza is nu in balbezit. Arend onderschept slim de pass. Arend geeft een hoge lob. Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Morelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev passt de bal met de wreef. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pizzuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manola rent richting de bal. Manola probeert naar een medespeler te passen. Prus is nu in balbezit. Prus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kerchev kopt de bal weg. Brahimi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floch. Floch krijgt een gele kaart. Brahimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brahimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yozgatlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arend passt de bal met de wreef. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Gallerani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hoceden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prus rent richting de bal. Prus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fontanazza speelt de bal door. Manola is nu in balbezit. Manola passt de bal met de wreef. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tumanyan geeft de bal voor. Arend verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bosisio met een snelle inworp. Fontanazza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Floch rent richting de bal. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda is nu in balbezit. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 60%, Sonic 40%.
emanuel`s stars - Sonic 1:0