Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonic emanuel`s stars
AlberoGuerraCube Tactiek NAPOLI3
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
60 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari geeft een hoge lob. Halm krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manola probeert naar een medespeler te passen. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wahib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahib haalt uit met een fantastische trap. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Wahib rent richting de bal. Wahib geeft een lange en hoge pass. Wein verovert de bal door een tackle van achteren. Bosisio rent richting de bal. Bosisio schiet op doel. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morelli de bal. Morelli speelt de bal door. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 50%, emanuel`s stars 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonic - emanuel`s stars 0:0

55e minuut.
Brahimi passt de bal met de wreef. Fontanazza rent richting de bal. Pyda begaat een overtreding. Pyda krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kerchev met een sublieme pass. Bosisio is nu in balbezit. Bosisio speelt de bal door. Halm rent richting de bal. Halm schiet op doel. Serediuc bokst de bal weg.

68e minuut.
Rossi controleert de bal met de borst. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - emanuel`s stars 0:1

70e minuut.
Kerchev is nu in balbezit. Kerchev probeert naar een medespeler te passen. Manola met een sublieme pass. Halm bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Fontanazza onderschept slim de pass. Fontanazza passt de bal zonder na te denken. Bosisio is nu in balbezit. Bosisio geeft de bal voor. Halm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonic - emanuel`s stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 46%, emanuel`s stars 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonic - emanuel`s stars 1:1