Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
givemesugars Stella Azzurra
prova Tactiek Max 5-3-2 D
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Buluş passt de bal in één keer door. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter begaat een overtreding. Pinter krijgt een gele kaart. Tartarelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filocomo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vicentino geeft een hoge lob. Tartarelli is nu in balbezit. Matei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tartarelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buluş neemt zijn aanloop. Zullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

8e minuut.
Vicentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini onderschept slim de pass. Violini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Matei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu begaat een overtreding. Ciauşoiu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Trabucchi speelt de bal door. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu springt en kopt de bal. Poertzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bayer kopt de bal weg. Filocomo probeert de bal aan de voet te houden. Mazak met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Zullo bokst de bal weg.

23e minuut.
Zangrando met de inworp. Violini rent richting de bal. Zangrando geeft een hoge lob. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Poertzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Stella Azzurra 1:0

24e minuut.
Trabucchi rent richting de bal. Filocomo is nu in balbezit. Filocomo geeft de bal voor. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Zullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno passt de bal met de wreef. Vicentino probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
givemesugars - Stella Azzurra 1:1

33e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş passt de bal met de wreef. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Stella Azzurra 1:2

33e minuut.
Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi passt de bal in één keer door. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Filocomo de bal. Vicentino is nu in balbezit. Filocomo met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Zullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Violini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violini met een sublieme pass. Buluş heeft problemen om de bal te vangen. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Vicentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini geeft een lange en hoge pass. Zangrando heeft problemen om de bal te vangen. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Poertzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 50%, Stella Azzurra 50%.
givemesugars - Stella Azzurra 1:2

49e minuut.
Filocomo verovert de bal door een tackle van achteren. Filocomo probeert naar een medespeler te passen. Matei rent richting de bal. Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Filocomo is nu in balbezit. Filocomo geeft een hoge lob. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Zullo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi passt de bal zonder na te denken. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Buluş rent richting de bal. Buluş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Vicentino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filocomo speelt de bal door. Buluş rent richting de bal. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
givemesugars - Stella Azzurra 1:3

69e minuut.
Poertzel speelt de bal door. Violini is nu in balbezit. Vicentino verovert de bal door een tackle van achteren. Vicentino geeft een hoge lob. Buluş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Sanzogni met een sublieme pass. Trabucchi speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Poertzel bokst de bal weg.

78e minuut.
Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Filocomo speelt de bal door. Buluş rent richting de bal. Buluş draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno passt de bal met de wreef. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Comaniciu probeert de bal aan de voet te houden. Bayer rent richting de bal. Bayer passt de bal met de wreef. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: givemesugars 53%, Stella Azzurra 47%.
givemesugars - Stella Azzurra 1:3