Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool Taurinova
boh Tactiek 2021 BIS
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
67 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten solid
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazarosyan onderschept slim de pass. Ghazarosyan geeft de bal voor. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sovulj de bal onder controle te krijgen. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Firuleiro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Năstăsoiu met een snelle inworp. Scholliers met een sublieme pass. Sarlós speelt de bal door. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut passt de bal met de wreef. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós geeft de bal voor. Firuleiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wibaut met een sublieme pass. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovulj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sovulj krijgt een gele kaart. Firuleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Firuleiro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Taurinova 1:0

22e minuut.
Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wibaut met de inworp. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grelich onderschept slim de pass. Candiani geeft een lange en hoge pass. Nelis is nu in balbezit. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên bokst de bal weg.

27e minuut.
Serravalle is nu in balbezit. Serravalle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sovulj de bal. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarlós de bal. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 31%, Taurinova 69%.
Lucchirpool - Taurinova 1:0

46e minuut.
Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft een hoge lob. Serravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique onderschept slim de pass. Manrique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lucchirpool - Taurinova 1:1

56e minuut.
Daar is Sovulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers rent richting de bal. Coziuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coziuc krijgt een gele kaart. Scholliers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Firuleiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Taurinova 2:1

57e minuut.
Sovulj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grelich de bal onder controle te krijgen. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haleli passt de bal zonder na te denken. Manrique is nu in balbezit. Manrique geeft een lange en hoge pass. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Haleli is nu in balbezit. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van Oldenbarneveld geeft de bal voor. Grelich kopt de bal weg. Coziuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Firuleiro de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - Taurinova 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 41%, Taurinova 59%.
Lucchirpool - Taurinova 3:1