Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova Lucchirpool
2021 BIS Tactiek boh
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
58.7 gemiddelde waardering 65.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Scholliers rent richting de bal. Scholliers geeft de bal voor. Toche is nu in balbezit. Toche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 0:1

10e minuut.
Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Sarlós rent richting de bal. Sarlós passt de bal in één keer door. Scholliers geeft de bal voor. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Serravalle de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Sarlós speelt de bal door. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Scholliers is nu in balbezit. Scholliers passt de bal in één keer door. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós geeft een hoge lob. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 0:2

19e minuut.
Ghazarosyan onderschept slim de pass. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazarosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazarosyan probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nelis onderschept slim de pass. Nelis passt de bal met de wreef. Butz is nu in balbezit. Mentorski rent richting de bal. Mentorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 1:2

26e minuut.
Wibaut rent richting de bal. Wibaut passt de bal in één keer door. Serravalle heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski rent richting de bal. Mentorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mentorski rent richting de bal. Mentorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Daar is Toche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiciak. Toche raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Candiani bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oldenbarneveld verovert de bal door een tackle van achteren. van Oldenbarneveld passt de bal in één keer door. Butz rent richting de bal. Butz haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Sarlós de bal. Sarlós met een sublieme pass. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haleli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scholliers neemt de hoekschop. Toche springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coziuc heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
van Oldenbarneveld heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu met een sublieme pass. Firuleiro is nu in balbezit. Toche rent richting de bal. Toche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Coziuc geeft de bal voor. Ghazarosyan kopt de bal weg. Firuleiro is nu in balbezit. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kiciak rent richting de bal. Toche verovert de bal door een tackle van achteren. Nelis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toche raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toche kan niet meer verder spelen. Sprela komt het veld opgelopen. Firuleiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 72%, Lucchirpool 28%.
Taurinova - Lucchirpool 1:3

56e minuut.
Candiani heeft problemen om de bal te vangen. Candiani verovert de bal door een tackle van achteren. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Sprela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 1:4

64e minuut.
Nelis geeft een hoge lob. Inworp. Năstăsoiu met de inworp. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Coziuc rent richting de bal. Coziuc geeft de bal voor. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Lucchirpool 2:4

73e minuut.
Coziuc heeft problemen om de bal te vangen. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers passt de bal in één keer door. Sprela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haleli speelt de bal door. Trung Kiên heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sprela krijgt zijn hoofd ertegen. Kiciak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Năstăsoiu neemt de hoekschop. Sprela maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 70%, Lucchirpool 30%.
Taurinova - Lucchirpool 2:4