Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax Falla FC
MaurinhoD.A. Tactiek MaXxx
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 66.9
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Albonici geeft de bal voor. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romero krijgt een gele kaart. Kantor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kantor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Impoco kopt de bal weg. Statev met een sublieme pass. Giovannett met een sublieme pass. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Falla FC 1:0

10e minuut.
Giovannett kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Ruszczyński met een sublieme pass. Kantor rent richting de bal. Kantor haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Mashkov probeert naar een medespeler te passen. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban geeft een hoge lob. Ybarra springt en kopt de bal. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Impoco is nu in balbezit. Kantor is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Kantor onderschept slim de pass. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Tovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovi probeert naar een medespeler te passen. Impoco is nu in balbezit. Kantor rent richting de bal. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Caliendro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendro passt de bal met de wreef. Giovannett geeft de bal voor. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Luban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mashkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashkov probeert naar een medespeler te passen. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Impoco kopt de bal weg. Kantor is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Giovannett kan de bal niet met de borst controleren. Giovannett passt de bal met de wreef. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban geeft een lange en hoge pass. Mashkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 53%, Falla FC 47%.
Arbatax - Falla FC 1:0

51e minuut.
Parusel geeft een hoge lob. Luban rent richting de bal. Luban geeft een hoge lob. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Albonici is nu in balbezit. Albonici passt de bal zonder na te denken. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco schiet op doel. Piroddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Luban geeft een hoge lob. Figueira Camargo kopt de bal weg. Giovannett met een sublieme pass. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Albonici geeft een hoge lob. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor haalt uit met een fantastische trap. Piroddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbatax - Falla FC 1:1

68e minuut.
Wolf speelt de bal door. Giovannett is nu in balbezit. Cibauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giovannett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ybarra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Luban geeft een hoge lob. Finot kopt de bal weg. Figueira Camargo is nu in balbezit. Ybarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Finot heeft problemen om de bal te vangen. Mashkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finot. Finot krijgt een gele kaart. Mashkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ybarra komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Parusel geeft een lange en hoge pass. Mashkov heeft problemen om de bal te vangen. Frezzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mashkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ybarra neemt de penalty, wat een uithaal! Şamilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 39%, Falla FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbatax - Falla FC 1:1