Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS A.S.C.Sorso
NEW Tactiek Nuova
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
67.3 gemiddelde waardering 59.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kunsági is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gatzias. Kunsági is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanatowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kunsági springt en kopt de bal. Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 1:0

11e minuut.
Antofică probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni is nu in balbezit. Ganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ganis speelt de bal door. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu passt de bal zonder na te denken. Lippo heeft problemen om de bal te vangen. Lippo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Verdú kopt de bal weg. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski geeft de bal voor. Kleines springt en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Antofică bereikt de bal nog maar net als eerste. Antofică speelt de bal door. Ganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganis geeft de bal voor. Kunsági springt en kopt de bal. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kleines kopt de bal weg. Pilz speelt de bal door. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski geeft een lange en hoge pass. Kunsági springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft een hoge lob. Kleines rent richting de bal. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 2:0

32e minuut.
Daar is Ganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganis probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski met een sublieme pass. Kunsági rent richting de bal. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Verdú probeert naar een medespeler te passen. Anev probeert naar een medespeler te passen. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 2:1

36e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata speelt de bal door. Kunsági rent richting de bal. Kunsági schiet op doel. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 3:1

37e minuut.
Maricescu speelt de bal door. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo passt de bal in één keer door. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Macario met een sublieme pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Anev de bal onder controle te krijgen. Maricescu rent richting de bal. Maricescu passt de bal in één keer door. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 51%, A.S.C.Sorso 49%.
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 3:1

48e minuut.
Ganis rent richting de bal. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu met een sublieme pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Canto bokst de bal weg.

54e minuut.
Lippo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sybis. Lippo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni schiet op doel. Canto bokst de bal weg.

56e minuut.
Lippo passt de bal zonder na te denken. Marsiglioni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macario. Marsiglioni raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maricescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pilz rent richting de bal. Pilz passt de bal met de wreef. Wanatowski is nu in balbezit. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu passt de bal met de wreef. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 3:2

66e minuut.
Marsiglioni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karus de bal. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 3:3

66e minuut.
Fiutowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gatzias geeft een lange en hoge pass. Marsiglioni kopt de bal weg. Lippo rent richting de bal. Lippo draait met de bal, schiet en ... Canto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 3:4

82e minuut.
Daar is Wachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Macario geeft een lange en hoge pass. Kunsági controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jacobs neemt vlug de vrije trap. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wanatowski geeft de bal voor. Gatzias kopt de bal weg. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Canto bokst de bal weg.

87e minuut.
Pilz met een snelle inworp. Kleines is nu in balbezit. Antofică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antofică krijgt een gele kaart. Kleines is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunsági legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 4:4

89e minuut.
Pilz met de inworp. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski geeft de bal voor. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines schiet op doel. Perta bokst de bal weg. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági onderschept slim de pass. Kunsági haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 5:4

90e minuut.
Lippo rent richting de bal. Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski passt de bal met de wreef. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Perta bokst de bal weg. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 59%, A.S.C.Sorso 41%.
F.C. UGHENTUS - A.S.C.Sorso 5:4