Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.C.Sorso F.C. UGHENTUS
Nuova Tactiek NEW
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.4 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahamata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kunsági de bal. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Borselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 0:1

6e minuut.
Daar is Anev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anev verovert de bal door een tackle van achteren. Vezzani controleert de bal met de borst. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 0:2

8e minuut.
Sybis rent richting de bal. Fiutowski is nu in balbezit. Lippo onderschept slim de pass. Lippo draait met de bal, schiet en ... Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:2

9e minuut.
Fiutowski passt de bal zonder na te denken. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal zonder na te denken. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Borselli probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski kopt de bal weg. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata geeft een hoge lob. Kleines maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata geeft de bal voor. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:3

16e minuut.
Macario geeft een hoge lob. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági geeft een hoge lob. Daar is Pilz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karaboya met een snelle inworp. Pilz speelt de bal door. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Kleines is nu in balbezit. Kleines haalt uit met een fantastische trap. Borselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Anev geeft de bal voor. Colomba is nu in balbezit. Karaboya onderschept slim de pass. Karaboya geeft een lange en hoge pass. Kleines krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:4

29e minuut.
Inworp. Pilz met een snelle inworp. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski geeft de bal voor. Gatzias kopt de bal weg. Borselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kunsági probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:5

34e minuut.
Macario verovert de bal door een tackle van achteren. Macario geeft een hoge lob. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Borselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:6

35e minuut.
Klungelig pakt Anev de bal. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági onderschept slim de pass. Kunsági schiet op doel. Borselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:7

37e minuut.
Vezzani geeft de bal voor. Colomba kopt de bal weg. Fiutowski is nu in balbezit. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Kleines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleines probeert naar een medespeler te passen. Gatzias is nu in balbezit. Kunsági verovert de bal door een tackle van achteren. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Borselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:8

40e minuut.
Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines passt de bal met de wreef. Pilz met een sublieme pass. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Lippo is nu in balbezit. Fiutowski onderschept slim de pass. Fiutowski geeft een hoge lob. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Borselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 70%, F.C. UGHENTUS 30%.
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:8

48e minuut.
Kleines is nu in balbezit. Kleines passt de bal in één keer door. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Borselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:9

48e minuut.
Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wanatowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaboya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gatzias rent richting de bal. Kleines onderschept slim de pass. Kleines draait met de bal, schiet en ... Borselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gatzias geeft een lange en hoge pass. Nwanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaboya. Karaboya krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Karaboya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gatzias de bal. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap. Borselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:10

61e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tahamata de bal. Tahamata geeft een hoge lob. Kleines maakt een snoekduik en kopt de bal. Borselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gatzias rent richting de bal. Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski passt de bal met de wreef. Kunsági rent richting de bal. Kunsági draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:11

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilz neemt de hoekschop. Kleines kopt de bal weg. Kunsági rent richting de bal. Kunsági draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:12

69e minuut.
Lippo rent richting de bal. Sybis is nu in balbezit. Sybis geeft een lange en hoge pass. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanatowski met de inworp. Pilz geeft een lange en hoge pass. Kunsági rent richting de bal. Kunsági schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Fiutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Borselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:13

75e minuut.
Pilz passt de bal zonder na te denken. Wanatowski speelt de bal door. Kleines rent richting de bal. Kleines passt de bal in één keer door. Kunsági rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pestalozzi is nu in balbezit. Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski met een sublieme pass. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski speelt de bal door. Kleines rent richting de bal. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Borselli bokst de bal weg.

85e minuut.
Vezzani rent richting de bal. Pilz onderschept slim de pass. Pilz speelt de bal door. Kleines is nu in balbezit. Kleines haalt uit met een fantastische trap. Borselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Kleines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowski rent richting de bal. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:14

88e minuut.
Karaboya rent richting de bal. Karaboya geeft de bal voor. Tahamata rent richting de bal. Tahamata geeft een hoge lob. Kleines maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wanatowski passt de bal in één keer door. Tahamata met een sublieme pass. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági schiet op doel. Borselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 79%, F.C. UGHENTUS 21%.
A.S.C.Sorso - F.C. UGHENTUS 1:15