Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Hellas Madonna
4-4-2-13 Tactiek Corvetto 2021
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Niftəliyev passt de bal met de wreef. Hoàng Trung heeft problemen om de bal te vangen. Jurgielewicz geeft een hoge lob. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genovesi met de inworp. Angela rent richting de bal. Angela geeft een lange en hoge pass. Dertsiz springt en kopt de bal. Klicpera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Hellas Madonna 0:1

8e minuut.
Arizanović rent richting de bal. Chiqui-Chiqui onderschept slim de pass. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Dertsiz krijgt zijn hoofd ertegen. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Hellas Madonna 0:2

12e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Bisschop passt de bal in één keer door. Chiqui-Chiqui speelt de bal door. Dertsiz is nu in balbezit. Dertsiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Niftəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Latvinskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Latvinskas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Niftəliyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scancarello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuk krijgt zijn hoofd ertegen. Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Desillas probeert naar een medespeler te passen. Ségura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurgielewicz. Jurgielewicz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chiqui-Chiqui kopt de bal weg. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea maakt een afschuwelijke overtreding. Ciolţea krijgt een gele kaart. Dertsiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Angela wilt de vrije trap nemen. Klicpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Dertsiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Hellas Madonna 0:3

36e minuut.
Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Dertsiz is nu in balbezit. Ciolţea is nu in balbezit. Dertsiz onderschept slim de pass. Dertsiz schiet op doel. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rosenior verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenior geeft een hoge lob. Chiqui-Chiqui kopt de bal weg. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz draait met de bal, schiet en ... Klicpera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 78%, Hellas Madonna 22%.
SaRa United - Hellas Madonna 0:3

53e minuut.
Angela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz rent richting de bal. Angela is nu in balbezit. Angela geeft een lange en hoge pass. Dertsiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klicpera probeert naar een medespeler te passen. Guerra kopt de bal weg. Arizanović probeert de bal aan de voet te houden. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salva kan de bal niet met de borst controleren. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva begaat een overtreding. Salva krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ségura passt de bal zonder na te denken. Scancarello rent richting de bal. Scancarello passt de bal in één keer door. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović geeft de bal voor. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Hellas Madonna 1:3

76e minuut.
Arizanović geeft een lange en hoge pass. Bisschop met een sublieme pass. Hoàng Trung geeft de bal voor. Nedved rent richting de bal. Nedved draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Hellas Madonna 2:3

78e minuut.
Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz passt de bal met de wreef. Angela speelt de bal door. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 58%, Hellas Madonna 42%.
SaRa United - Hellas Madonna 2:3