Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna SaRa United
Corvetto 2021 Tactiek 4-4-2-13
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 42.1
formidable Schieten solid
excellent Passen weak
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Lojodice kopt de bal weg. Buitenspel voor Knotowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Guerra neemt vlug de vrije trap. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ... Kastaneer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genovesi probeert naar een medespeler te passen. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nedved rent richting de bal. Latvinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Latvinskas geeft een lange en hoge pass. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosenior rent richting de bal. Rosenior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bassich de bal. Rosenior rent richting de bal. Rosenior schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rosenior rent richting de bal. Rosenior passt de bal met de wreef. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft de bal voor. Sárosi springt en kopt de bal. Kastaneer bokst de bal weg. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 1:0

10e minuut.
Rosenior passt de bal in één keer door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft een hoge lob. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 2:0

17e minuut.
Daar is Rosenior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárosi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Românaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosenior maakt een snoekduik en kopt de bal. Kastaneer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Genovesi passt de bal met de wreef. Bassich speelt de bal door. Bisschop rent richting de bal. Bisschop haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Genovesi geeft de bal voor. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache rent richting de bal. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 3:0

28e minuut.
Genovesi passt de bal met de wreef. Urwyler rent richting de bal. Kanyó maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kanyó naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Românaş speelt de bal door. Sárosi is nu in balbezit. Lojodice legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sárosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rosenior neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosenior rent richting de bal. Rosenior schiet op doel. Kastaneer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 4:0

30e minuut.
Românaş met een sublieme pass. Tarkowski rent richting de bal. Tarkowski geeft de bal voor. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi schiet op doel. Kastaneer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Batelli is nu in balbezit. Bisschop onderschept slim de pass. Genovesi rent richting de bal. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior schiet op doel. Kastaneer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lojodice is nu in balbezit. Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Kastaneer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 5:0

37e minuut.
Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung geeft een lange en hoge pass. Nedved is nu in balbezit. Nedved schiet op doel. Tripa Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 5:1

45e minuut.
Sárosi is nu in balbezit. Hoàng Trung begaat een overtreding. Sárosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bisschop met een snel genomen vrije trap. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 25%, SaRa United 75%.
Hellas Madonna - SaRa United 5:1

46e minuut.
Krugelis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rosenior rent richting de bal. Rosenior passt de bal zonder na te denken. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis schiet op doel. Kastaneer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 6:1

51e minuut.
Urwyler onderschept slim de pass. Urwyler geeft een hoge lob. Knotowski rent richting de bal. Knotowski haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Knotowski is nu in balbezit. Knotowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 6:2

58e minuut.
Românaş passt de bal zonder na te denken. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop passt de bal zonder na te denken. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kastaneer probeert naar een medespeler te passen. Guerra kopt de bal weg. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis geeft de bal voor. Kastaneer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 7:2

66e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Bisschop geeft de bal voor. Rosenior heeft problemen om de bal te vangen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Kastaneer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Urwyler met een snelle inworp. Genovesi rent richting de bal. Genovesi geeft de bal voor. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 8:2

69e minuut.
Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenior haalt uit met een fantastische trap. Kastaneer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 9:2

70e minuut.
Trova geeft een hoge lob. Inworp. Genovesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Batelli heeft problemen om de bal te vangen. Tarkowski is nu in balbezit. Tarkowski geeft de bal voor. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis schiet op doel. Kastaneer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosenior rent richting de bal. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Urwyler rent richting de bal. Urwyler geeft een lange en hoge pass. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis schiet op doel. Kastaneer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 10:2

73e minuut.
Românaş speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Rosenior rent richting de bal. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lojodice heeft problemen om de bal te vangen. Românaş rent richting de bal. Românaş speelt de bal door. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. Kastaneer bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Românaş zal de hoekschop nemen. Krugelis heeft problemen om de bal te vangen. Krugelis schiet op doel. Kastaneer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Urwyler met de inworp. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi geeft een hoge lob. Românaş kopt de bal weg. Rosenior rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rosenior schiet op doel. Bassich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krugelis rent richting de bal. Krugelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 11:2

81e minuut.
Genovesi met een sublieme pass. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior probeert naar een medespeler te passen. Bisschop geeft de bal voor. Krugelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rosenior speelt de bal door. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trung is nu in balbezit. Krugelis verovert de bal door een tackle van achteren. Krugelis schiet op doel. Kastaneer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Genovesi is nu in balbezit. Genovesi passt de bal in één keer door. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft de bal voor. Krugelis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lojodice is nu in balbezit. Rosenior verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenior geeft een lange en hoge pass. Krugelis rent richting de bal. Krugelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - SaRa United 12:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 20%, SaRa United 80%.
Hellas Madonna - SaRa United 12:2