Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi Fuck Yea.
532 wings bis Tactiek Law
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 59.5
wonderbaarlijk Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Veronikis rent richting de bal. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fołtyn is nu in balbezit. Ilie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilie krijgt een gele kaart. Fołtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fołtyn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Ramelli is nu in balbezit. Ramelli geeft de bal voor. Karaosmanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Koprivica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Fuck Yea. 0:1

6e minuut.
Veronikis heeft problemen om de bal te vangen. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn kopt de bal weg. Puech rent richting de bal. Puech draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Koprivica de bal onder controle te krijgen. Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Gómez Álvarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gómez Álvarez krijgt een gele kaart. Karaosmanoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koprivica komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Fuck Yea. 0:2

15e minuut.
Daar is Gómez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaosmanoğlu begaat een overtreding. Gómez Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Coninx met een snel genomen vrije trap. Koprivica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Predoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Puech de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ilie geeft de bal voor. Predoiu kopt de bal weg. Marcel rent richting de bal. Puech onderschept slim de pass. Puech haalt uit met een fantastische trap. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Martinec probeert naar een medespeler te passen. Veronikis rent richting de bal. Veronikis speelt de bal door. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Veronikis probeert naar een medespeler te passen. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een hoge lob. Inworp. Eraslan met een snelle inworp. Martinec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ilie speelt de bal door. Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec passt de bal met de wreef. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Dhulster komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 29%, Fuck Yea. 71%.
Biancanemesi - Fuck Yea. 0:2

54e minuut.
Martinec met een sublieme pass. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dhulster met een sublieme pass. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Fuck Yea. 1:2

66e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis verovert de bal door een tackle van achteren. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech rent richting de bal. Puech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Puech is nu in balbezit. Marcel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fołtyn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Fuck Yea. 2:2

76e minuut.
Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn passt de bal met de wreef. Veronikis heeft problemen om de bal te vangen. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kalajdžić geeft een lange en hoge pass. Veronikis met een sublieme pass. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Fuck Yea. 3:2

83e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan geeft de bal voor. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Puech rent richting de bal. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech onderschept slim de pass. Puech geeft de bal voor. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 17%, Fuck Yea. 83%.
Biancanemesi - Fuck Yea. 3:2