Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. Biancanemesi
Law Tactiek 532 wings bis
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 68
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Eraslan passt de bal in één keer door. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Begonja is nu in balbezit. Begonja schiet op doel. Tamborim bokst de bal weg.

21e minuut.
Eraslan geeft een lange en hoge pass. Marcel heeft problemen om de bal te vangen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Biancanemesi 0:1

41e minuut.
Berrucha speelt de bal door. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Biancanemesi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 79%, Biancanemesi 21%.
Fuck Yea. - Biancanemesi 0:2

69e minuut.
Cicchese probeert naar een medespeler te passen. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis speelt de bal door. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kalajdžić geeft een hoge lob. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 68%, Biancanemesi 32%.
Fuck Yea. - Biancanemesi 0:2