Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC A.S.C.Sorso
MaXx Tactiek Nuova
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Roccon passt de bal met de wreef. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - A.S.C.Sorso 0:1

12e minuut.
Kupelian passt de bal met de wreef. Tovi rent richting de bal. Tovi passt de bal in één keer door. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton passt de bal in één keer door. Ruszczyński speelt de bal door. Kupelian is nu in balbezit. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falla FC - A.S.C.Sorso 1:1

19e minuut.
Ruszczyński onderschept slim de pass. Ruszczyński met een sublieme pass. Tovi rent richting de bal. Kupelian rent richting de bal. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tupczyński kopt de bal weg. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni probeert naar een medespeler te passen. Roccon rent richting de bal. Roccon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tufo met een sublieme pass. Lama rent richting de bal. Kupelian onderschept slim de pass. Kupelian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - A.S.C.Sorso 2:1

38e minuut.
Tufo is nu in balbezit. Tufo passt de bal met de wreef. Tamudo Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 61%, A.S.C.Sorso 39%.
Falla FC - A.S.C.Sorso 2:1

57e minuut.
Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga verovert de bal door een tackle van achteren. Guga geeft de bal voor. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roccon rent richting de bal. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lippo kopt de bal weg. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kupelian rent richting de bal. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Frezzi onderschept slim de pass. Maricescu onderschept slim de pass. Tufo speelt de bal door. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tupczyński speelt de bal door. Roccon is nu in balbezit. Vivanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roccon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roccon kan niet meer verder spelen. Nwanu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Maricescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco rent richting de bal. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 55%, A.S.C.Sorso 45%.
Falla FC - A.S.C.Sorso 2:1