Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS Arbatax
NEW Tactiek MaurinhoD.A.
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 67.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz probeert naar een medespeler te passen. Wolf onderschept slim de pass. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mashkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganis krijgt een gele kaart. Ybarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Wolf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ybarra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Arbatax 0:1

14e minuut.
Giovannett passt de bal met de wreef. Ybarra rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giovannett neemt de hoekschop. Mashkov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sybis controleert de bal met de borst. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov met een sublieme pass. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Canto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendro onderschept slim de pass. Piroddu geeft de bal voor. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Çatırdatıroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatırdatıroğlu passt de bal zonder na te denken. Maya probeert naar een medespeler te passen. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov draait met de bal, schiet en ... Canto bokst de bal weg.

33e minuut.
Canto probeert naar een medespeler te passen. Tahamata controleert de bal met de borst. Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Kunsági rent richting de bal. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - Arbatax 1:1

38e minuut.
Kleines probeert de bal aan de voet te houden. Ganis kopt de bal weg. Wolf controleert de bal met de borst. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Giovannett passt de bal in één keer door. Ybarra met een sublieme pass. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 56%, Arbatax 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. UGHENTUS - Arbatax 1:1

46e minuut.
Ekşimez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett passt de bal in één keer door. Maya probeert naar een medespeler te passen. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov draait met de bal, schiet en ... Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Maya met een snelle inworp. Ganis met een sublieme pass. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf geeft de bal voor. Ybarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tahamata speelt de bal door. Ganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganis probeert naar een medespeler te passen. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Wolf geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pilz de bal onder controle te krijgen. Giovannett is nu in balbezit. Giovannett geeft een hoge lob. Mashkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wolf is nu in balbezit. Maya met een sublieme pass. Giovannett rent richting de bal. Giovannett geeft een lange en hoge pass. Mashkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Statev kopt de bal weg. Parusel speelt de bal door. Giovannett rent richting de bal. Giovannett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Arbatax 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 60%, Arbatax 40%.
F.C. UGHENTUS - Arbatax 1:2