Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. Hellas Madonna
Law Tactiek Corvetto 2021
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rauam geeft een lange en hoge pass. Arrigoni kopt de bal weg. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Solans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni passt de bal in één keer door. Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rauam rent richting de bal. Zwora verovert de bal door een tackle van achteren. Zwora met een sublieme pass. Dertsiz rent richting de bal. Dertsiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ilie geeft een hoge lob. Maranzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranzano passt de bal in één keer door. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Met opzet legt Karaosmanoğlu zijn tegenspeler op de grond. Chiqui-Chiqui raakt geblesseerd tijdens het duel. Urwyler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilie heeft problemen om de bal te vangen. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz schiet op doel. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Angela speelt de bal door. Kitzbichler heeft problemen om de bal te vangen. Kitzbichler passt de bal zonder na te denken. Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Dertsiz krijgt zijn hoofd ertegen. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 55%, Hellas Madonna 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - Hellas Madonna 0:0

46e minuut.
Guerra komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marcel geeft een lange en hoge pass. Angela is nu in balbezit. Angela probeert naar een medespeler te passen. Zwora rent richting de bal. Zwora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chiqui-Chiqui speelt de bal door. Ilie rent richting de bal. Dertsiz verovert de bal door een tackle van achteren. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Hellas Madonna 0:1

68e minuut.
Del Nero speelt de bal door. Buitenspel voor Karaosmanoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Romo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 69%, Hellas Madonna 31%.
Fuck Yea. - Hellas Madonna 0:1