Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna Fuck Yea.
Corvetto 2021 Tactiek Law
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
66.2 gemiddelde waardering 57.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jurgielewicz passt de bal met de wreef. Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Genovesi passt de bal in één keer door. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń geeft een hoge lob. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tamborim speelt de bal door. Ramelli is nu in balbezit. Genovesi maakt een afschuwelijke overtreding. Ramelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ramelli kan niet meer verder spelen. Virgola komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Medioli speelt de bal door. Koprivica is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medioli neemt de hoekschop. Koprivica krijgt zijn hoofd ertegen. Tripa Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Bisschop passt de bal zonder na te denken. Krugelis rent richting de bal. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Medioli rent richting de bal. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica begaat een overtreding. Koprivica krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Virgola is nu in balbezit. Jurgielewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrigoni. Arrigoni krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jurgielewicz speelt de bal door. Bisschop rent richting de bal. Bisschop passt de bal zonder na te denken. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Maranzano met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni passt de bal met de wreef. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Medioli is nu in balbezit. Latvinskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medioli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koprivica legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Fuck Yea. 0:1

45e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Ilie begaat een overtreding. Românaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisschop komt bij de bal en schiet. Krugelis kopt de bal weg. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özşener heeft problemen om de bal te vangen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas Madonna - Fuck Yea. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 27%, Fuck Yea. 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas Madonna - Fuck Yea. 1:1

53e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Krugelis kopt de bal weg. Ilie kan de bal niet met de borst controleren. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tamborim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medioli kopt de bal weg. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Koprivica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Özşener heeft problemen om de bal te vangen. Özşener verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Românaş neemt de hoekschop. Sárosi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop passt de bal in één keer door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft een hoge lob. Krugelis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bisschop onderschept slim de pass. Bisschop geeft een hoge lob. Daar is Sárosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Marcel onderschept slim de pass. Marcel geeft een hoge lob. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica schiet op doel. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Fuck Yea. 1:2

90e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero geeft een hoge lob. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 33%, Fuck Yea. 67%.
Hellas Madonna - Fuck Yea. 1:2