Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi SaRa United
532 wings bis Tactiek 4-4-2-13
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.7 gemiddelde waardering 62
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gómez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salva is nu in balbezit. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. Klicpera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 1:0

7e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec passt de bal in één keer door. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Klicpera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 2:0

12e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. Klicpera bokst de bal weg.

29e minuut.
Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra passt de bal in één keer door. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 3:0

36e minuut.
Daar is Puech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech haalt uit met een fantastische trap. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ségura de bal. Ségura probeert naar een medespeler te passen. Arizanović rent richting de bal. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Klicpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nedved stond buitenspel. Góes neemt vlug de vrije trap. Eraslan kopt de bal weg. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Berrucha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 32%, SaRa United 68%.
Biancanemesi - SaRa United 4:0

53e minuut.
Berrucha probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 5:0

57e minuut.
Arizanović rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn passt de bal met de wreef. Eraslan rent richting de bal. Eraslan geeft de bal voor. Klicpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Berrucha rent richting de bal. Berrucha speelt de bal door. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Salva probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eraslan neemt de hoekschop. Puech springt en kopt de bal. Klicpera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Berrucha is nu in balbezit. Berrucha geeft een lange en hoge pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 6:0

66e minuut.
Daar is Sarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn probeert naar een medespeler te passen. Eraslan rent richting de bal. Eraslan geeft een hoge lob. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciolţea is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sarra heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn rent richting de bal. Salva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fołtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fołtyn komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Desillas met een sublieme pass. Klungelig pakt Salva de bal. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 7:0

77e minuut.
Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu geeft de bal voor. Puech rent richting de bal. Puech schiet op doel. Klicpera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 8:0

79e minuut.
Nedved is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predoiu. Nedved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scancarello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Veronikis passt de bal zonder na te denken. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puech legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 9:0

83e minuut.
Hoàng Trung rent richting de bal. Nedved rent richting de bal. Puech maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Puech moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puech schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Veronikis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salva de bal. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - SaRa United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 16%, SaRa United 84%.
Biancanemesi - SaRa United 10:0