Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Biancanemesi
4-4-2-13 Tactiek 532 wings bis
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 70
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Scancarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ségura is nu in balbezit. Ségura passt de bal in één keer door. Orefice is nu in balbezit. Puech onderschept slim de pass. Puech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Cicchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicchese passt de bal in één keer door. Ciolţea probeert naar een medespeler te passen. Puech kan de bal niet met de borst controleren. Puech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Scancarello geeft de bal voor. Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Coninx verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuk onderschept slim de pass. Bursuk draait met de bal, schiet en ... Birlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Polkowski neemt vlug de vrije trap. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis met een sublieme pass. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Polkowski controleert de bal met de borst. Scancarello is nu in balbezit. Gómez Álvarez geeft de bal voor. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. Klicpera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bursuk verovert de bal door een tackle van achteren. Coninx verovert de bal door een tackle van achteren. Eraslan speelt de bal door. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 0:1

26e minuut.
Cicchese geeft een hoge lob. Inworp. Niftəliyev met de inworp. Scancarello rent richting de bal. Scancarello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Veronikis passt de bal in één keer door. Puech rent richting de bal. Orefice rent richting de bal. Puech onderschept slim de pass. Puech haalt uit met een fantastische trap. Klicpera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 0:2

30e minuut.
Daar is Bursuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicchese is nu in balbezit. Bursuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursuk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gómez Álvarez speelt de bal door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal met de wreef. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gómez Álvarez rent richting de bal. Scancarello verovert de bal door een tackle van achteren. Niftəliyev is nu in balbezit. Scancarello is nu in balbezit. Scancarello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Eraslan speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 0:3

42e minuut.
Gómez Álvarez speelt de bal door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis met een sublieme pass. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... Klicpera bokst de bal weg.

43e minuut.
Salva onderschept slim de pass. Salva geeft de bal voor. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft een hoge lob. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 74%, Biancanemesi 26%.
SaRa United - Biancanemesi 0:3

48e minuut.
Veronikis geeft de bal voor. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 0:4

51e minuut.
Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez Álvarez. Niftəliyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scancarello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 1:4

55e minuut.
Salva onderschept slim de pass. Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martinec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Desillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Desillas passt de bal met de wreef. Veronikis rent richting de bal. Puech rent richting de bal. Puech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Predoiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ségura. Fołtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fołtyn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Puech is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veronikis neemt de hoekschop. Puech kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klicpera trapt de bal weg van het doel. Coninx kopt de bal weg. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Scancarello passt de bal in één keer door. Desillas speelt de bal door. Niftəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev geeft de bal voor. Bursuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gómez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Puech rent richting de bal. Puech schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Biancanemesi 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 73%, Biancanemesi 27%.
SaRa United - Biancanemesi 1:5