Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC F.C. UGHENTUS
MaXxx Tactiek NEW
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 69.1
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Pilz passt de bal met de wreef. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Kleines kopt de bal weg. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Karus is nu in balbezit. Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco draait met de bal, schiet en ... Canto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - F.C. UGHENTUS 1:0

24e minuut.
Pilz speelt de bal door. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ruszczyński is nu in balbezit. Wanatowski onderschept slim de pass. Wanatowski met een sublieme pass. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wanatowski met een sublieme pass. Pilz is nu in balbezit. Pilz passt de bal zonder na te denken. Kleines rent richting de bal. Kleines draait met de bal, schiet en ... Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor passt de bal zonder na te denken. Impoco rent richting de bal. Impoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Canto trapt de bal weg. Tahamata geeft een hoge lob. Daar is Frezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şamilov met een sublieme pass. Wanatowski speelt de bal door. Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz geeft een lange en hoge pass. Kunsági springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kleines onderschept slim de pass. Frezzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kleines is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanatowski met een snel genomen vrije trap. Kunsági krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falla FC - F.C. UGHENTUS 1:1

36e minuut.
Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco geeft een lange en hoge pass. Tovi rent richting de bal. Tovi geeft een hoge lob. Kantor springt en kopt de bal. Canto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wanatowski kopt de bal weg. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tamudo Montero ... Strafschop! Kleines is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kunsági neemt zijn aanloop. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Impoco kopt de bal weg. Tovi rent richting de bal. Tovi probeert naar een medespeler te passen. Kantor rent richting de bal. Kantor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 52%, F.C. UGHENTUS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falla FC - F.C. UGHENTUS 1:1

46e minuut.
Ekşimez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tahamata rent richting de bal. Tahamata draait met de bal, schiet en ... Vivanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frezzi. Kleines is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanatowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunsági springt en kopt de bal. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilz zal de hoekschop nemen. Tahamata geeft een hoge lob. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Şamilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ruszczyński passt de bal zonder na te denken. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi passt de bal zonder na te denken. Impoco is nu in balbezit. Impoco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tovi geeft een hoge lob. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor draait met de bal, schiet en ... Canto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Impoco rent richting de bal. Macario rent richting de bal. Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco schiet op doel. Canto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - F.C. UGHENTUS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 52%, F.C. UGHENTUS 48%.
Falla FC - F.C. UGHENTUS 2:1