Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS Falla FC
NEW Tactiek MaXx
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 62.3
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Fiutowski speelt de bal door. Klungelig pakt Pilz de bal. Pilz speelt de bal door. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Falla FC 1:0

3e minuut.
Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrov onderschept slim de pass. Aleksandrov geeft een hoge lob. Kunsági rent richting de bal. Kunsági haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pilz onderschept slim de pass. Pilz passt de bal in één keer door. Wanatowski met een sublieme pass. Kleines rent richting de bal. Kleines schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivanco onderschept slim de pass. Paal!

7e minuut.
Pilz geeft een hoge lob. Vivanco probeert de bal met de borst te controleren. Kunsági rent richting de bal. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Falla FC 2:0

8e minuut.
Ruszczyński passt de bal zonder na te denken. Impoco rent richting de bal. Macario begaat een overtreding. Macario krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Pilz is nu in balbezit. Pilz met een sublieme pass. Wanatowski geeft een hoge lob. Kleines krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tovi met een snelle inworp. Karaboya is nu in balbezit. Impoco onderschept slim de pass. Impoco haalt uit met een fantastische trap. Kakleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sybis is nu in balbezit. Dmochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmochowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tovi de bal. Tovi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Frezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frezzi. Frezzi krijgt een gele kaart. Kleines raakt geblesseerd tijdens het duel. Wanatowski komt bij de bal en schiet. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hariton passt de bal zonder na te denken. Tovi rent richting de bal. Macario begaat een overtreding. Macario krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Tahamata speelt de bal door. Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz met een sublieme pass. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági haalt uit met een fantastische trap. Şamilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 45%, Falla FC 55%.
F.C. UGHENTUS - Falla FC 2:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilz met een snelle inworp. Wanatowski geeft een lange en hoge pass. Kunsági krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Falla FC 3:0

48e minuut.
Inworp. Wanatowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilz geeft de bal voor. Kunsági springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Falla FC 4:0

67e minuut.
Pilz is nu in balbezit. Pilz met een sublieme pass. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski geeft de bal voor. Kunsági krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilz de bal. Pilz geeft de bal voor. Kleines springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ruszczyński geeft de bal voor. Fiutowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruszczyński zal de hoekschop nemen. Impoco springt en kopt de bal. Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kunsági is nu in balbezit. Cibauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kunsági de bal. Kunsági schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ruszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Impoco rent richting de bal. Impoco met een sublieme pass. Tovi is nu in balbezit. Tovi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 38%, Falla FC 62%.
F.C. UGHENTUS - Falla FC 4:0