Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Fuck Yea.
4-4-2-13 Tactiek Law
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
63.2 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Rauam verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ségura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nedved maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Nedved bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk rent richting de bal. Sarra is nu in balbezit. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk draait met de bal, schiet en ... Tamborim bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 41%, Fuck Yea. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaRa United - Fuck Yea. 0:0

46e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een lange en hoge pass. Ségura rent richting de bal. Ségura geeft een hoge lob. Nedved springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Scancarello probeert naar een medespeler te passen. Nedved rent richting de bal. Kalajdžić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kalajdžić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Özşener geeft een hoge lob. Koprivica is nu in balbezit. Salva begaat een overtreding. Salva krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nedved rent richting de bal. Ilie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedved is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scancarello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Fuck Yea. 1:0

75e minuut.
Rauam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ségura met de inworp. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maranzano passt de bal in één keer door. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een hoge lob. Koprivica springt en kopt de bal. Klicpera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SaRa United - Fuck Yea. 1:1

84e minuut.
Scancarello probeert de bal met de borst te controleren. Arrigoni rent richting de bal. Scancarello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Scancarello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Scancarello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Medioli geeft de bal voor. Ciolţea rent richting de bal. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Fuck Yea. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 42%, Fuck Yea. 58%.
SaRa United - Fuck Yea. 1:2